HJÄLP?!??!

AH shit alltså . Jag och kim skall på bröllop i Mallorca den 6 september. Coolt va? ska bli riktigt kul att få uppleva ett äkta spanskt bröllop. Det är Kims bror Marko och hans tjej Maria som skall gifta sig, för er som inte vet det. Det var även de vi var och hälsade på under sportlovet.. De bor egentligen i Barcelona, så det var där vi var.. Men de ska gifta sig hos Marias föräldrar å de bor i mallorca så.. Btw är kims bror från Sverige egentligen, han fann sin kärlek där nere vara, HÄFTIGT.

ANYWAYS, min fråga! vad ska vi handla till dem i bröllopspresent!?, sånt är skitsvårt och vi har ingen aning. Snälla hjälp. Tips och förslag, allt är välkommet!


Lite sammanfattning

Yes, Helgen har varit härlig. Efter jobbet i Fredags stack jag och Kim till Burlöv's center.. Kim handlade ett par jeans och ett linne + en zapper till sitt WII.
Själv handlade jag :
  • Svart tubklänning (gina tricot)
  • Röd tubklänning (gina tricot)
  • Svart linne (H&M)
  • rosa shorts (H&M)
  • turkosa skor (från skoaffär?) haha
Efter det stack vi hem och tog det allmänt lugnt.. tittade lite på tv osv..

Igår (lördag) tog vi det lugnt på dagen. Framåt 6 tiden åkte vi till Ystad och åt på restaurang (La bella vita) Riktigt mysigt. Både jag och Kim beställde Pasta cabonara, typ det godaste vi vet!

Efter det körde vi ner till Biografen och såg Sex and the city, Japp. KIM såg den med mig. Haha, otroligt va? men jag såg honom skratta ett antal gånger, så så hemsk var den inte. Själv tyckte jag den var kanon, riktigt bra film..kändes som ett bra avslut på serien liksom..

Efter bion åkte vi ner och gick en runda på festivalen och snackade med lite folk, trevligt.. Sen bar det hemåt och sängen..

Idag har vi bara tagit det lugnt.. Slappat. sitter fortf. i mjukisbyxor. haha. Nu är det bara 25 dagar kvar tills vi åker till ITALIEN. (19 arbetsdagar för mig och kim kvar, haha).

Nej, nu ska jag duscha och fixa maten till jobb imorgon! Ha det fint!

Förlååååååt

Ja, jag är skittråkig, jag vet. men jag ORKAR inte skriva.. Mitt sommarlov skulle egentligen vara rätt tråkigt, alla skulle jobba - men inte jag, så jag skulle haft MASSOR med tid över att skriva blogg.. Men så är ju inte läget nu:) för jag fick jobb hos mamma och pappa ändå :) NICE!

Så här ser mitt dagschema ut, Kul va? haha

04.30
: Stiger upp (DÖDSJOBBIGT)
05.00: Sätter mig i bilen och åker till Danmark (snark i bilen JA)
06.30: Framme i Danmark
07.00: Börjar jobba
08:45-09.00: Frukost rast (väldigt kort kvart kan jag lova)
11:15-11:45 Lunch
13:15-13:45 Eftermiddagsrast
15.00: SLUTAR ( wioehoooo)
17.00: Hemma i dalaled
21.00: DÖD OCH SOVER ANTAGLIGEN!?!?!

Ja, haha. så är det. Men jag tjänar sjuuuukligt mycket pengar, så TACK för det. Jag kan nog stå ut allt:D Haha

Aja, anyways. nu ska jag snart se lost, och jag lär väl somna mitt i avsnittet, för jag är skit trött. HEJDÅ

Lite bloggtrött..

Ja, jag har inte skrivit på länge.. Inte haft så mycket att berätta faktiskt.. Just för tillfället är jag super förkyld. riktigt jobbigt faktiskt, feber och ont i halsen.. och min snoriga näsa ska vi inte prata om..
Det blir kanske bio ikväll, ganska lugnt och skönt.. Jiddra inte med Zohan. Den nya med Adam Sandler, verkar skitbra..
Är hemma hos kim nu, så åker och ser den i Lund..

Midsommarafton var trevlig.. En lugn kväll med mig själv, Kim, Caroline och Pauline. Vi var hemma hos Pauline.  Åt gott och spelade kubb, och sjöng singstar, vilket jag tyckte var superkul. Haha.

Veckan som kommer blir lugn. Så fort min förkylning försvinner ska jag träna..Körlektioner har jag ett par inbokade också.. Umgås med Syster och Freja står också på schemat.

Orkar inte skriva mer nu, skall vila lite..

Segis..

*gäsp*! gud vad trött jag är idag.. Gick visserligen inte upp förrän vid 9.00 imorse men ändå, haha. Måste bara berätta om en sak som stör mig oehört mycket.

Mamma och pappa köpte det här sommarkoret till mig..Det finns 50 resor inregistrerade på detta kort. 1 resa innebär 3 timmar. Så under tre timmar kan jag åka hur mycket jag vill, och ändå dras det bara 1 resa. Efter 3 timmar går man in på resa 2 osv. Ja, ni förstår nog.

Anyways. Jag åkte här hemmaifrån (dalaled) till skurup 10.05. Sen åkte jag vidare till ystad och tränade där. (mer om det strax). Jag tänkte ta 13.08 tåget tillbaka, eftersom det passade bäst. Så jag gick till biljettautomaten och tänkte inte direkt mycket mer.Klockan var då 12:50. Då får jag ut en biljett där det står "1 resor av 50 använda. tryckt 10.05 därefter giltligt 3 timmar". Alltså hade det inte ännu gått 3 timmar sen jag använde det sist, vilket innebär att jag hade kunnat åka på den biljetten OM det inte va så att tåget skulle gå 13.08, inte som det stor på biljetten (3 timmar efter 10.05). Det handla alltså 3 ynka minuter. Störigt va?. Nåja. jag visste att de inte skulle låta mig åka på den biljetten, för skånetrafiken är som de är, och jag vill inte flyga på 700 spänn i böter. Så jag gick fram till automaten igen när klockan var 13.05 (observera att tåget snart skulle gå) och när jag trycker in kortet (och förväntar mig en biljett där de ska stå resa 2 av 50) så står det fantamej "kan endast trycka en gång". VADÅ? jäkla skitautomat. Gick fram till en sådan som jobbar på tåget och förklarade min situation. och då snyser tanten surt och säger "jaja, för den här gången". Vadå tänker jag? för den här gången? jag hade ju inte kunnat gör annorlunda. himla konstigt system det där..

Haha, aja, nu är det ur mig iaf... Som jag skrev åkte jag in och tränade, med min vän Pauline. Var himla skoj.. Nu sitter jag här och har träningsvärk. haha! ska snart se lost med kim!

Ha det fint allihopa!

Måndag kväll..

Yes, idag var min första dag där jag verkligen kände hur tråkigt det är utan sommarjobb.. Finns ju inget att göra om dagarna.. Förutom Tv-shop på tvn. Haha..

gjorde inget speciellt alls.. tittade lite på tv och sådär.. Imorgon blir det träning vid 9..sen får jag se vad som händer..

Känner inte för att blogga just nu..

Hörs kanske sen!


Härliga Fredag... Eller?

Verkligen inte. Det märks att det är fredagen den 13:e.. Missade bussen i Skurup, så fick vänta 1½ timme på att komma hem, DRYGT.

Nåja, Idag åkte jag och Kim in till Ystad ganska tidigt, vid halv 9 redan.. Jag hade körlektion, och det gick superbra, som alltid. Sen stack vi till Gymmet och tränade en timme, Skönt.. Sen hade vi ju lite otur och missade bussen, och det var lite smådrygt att sitta ute i mulet och kallt väder i 1½ timma, när man var sjukt toa-nödig och hungrig. Haha. Illa..

Nu är Kim ute och hjälper pappa med carporten igen, hoppas de blir färdiga, ska bli kul och se resultatet..

Jag börjar bli smått hungrig faktiskt, så jag hoppas det blir mat snart.. Är sugen på Grönsakswok med nudlar + Thaisås. MUMS. nej, nu får jag kila ner och se vad de andra gör..

Ha en trevlig fredag !

Tråk midsommar.

Jaaa, vad drygt. Vi har ingenstans att vara, eftersom vi inte kan vara hos Kim, för att vårt sovrum där kommer vara upptaget den helgen av besökare.. Här hemma (hos mig) kan vi inte vara eftersom mamma och pappa ska vara här.. Och ja? det finns inga fler alternativ, för dem vi ska vara med bor 10000000000 mil från oss, så vi kan inte ta oss därifrån på kvällen. Nåja, vi får komma på någon lösning.. För jag tänker inte sitta hemma på midsommar, för hemma är det enda stället jag kommer vara på i sommar.. haha

Ögonfransförlängning.

Yesbox. Syster har nyss förlängt mina ögonfransar. riktigt coolt måste jag säga, blev skitnöjd, Tack <3

Idag har jag varit och tränat, härligt. ett skönt pass.. Imorgon skall jag och älskling in till Danmark till Skattekontoret där, sen till Banken..ska fixa lite inför sommaren.. Nice..

Helgen blir lugn.. Vet inte vad som händer.. Midsommar snart. Vad händer då!? Någon som har ngt förslag?

myggbett

hjälp! jag har fått ett myggbett på låret, och det kliar som in i hel... Någon som vet hur man blir av med kliandet!?

Sitter just nu och kollar runder lite på nätet, skall snart in till Ystad med kim. Ska till körskolan och köra.. Hoppas det går bra.. Det brukar det iofs göra.. Vill bli färdig snart. haha..efter det ska vi ta en liten tur på stranden..

Efter körningen och strand promenaden ska jag och kim upp till syster, där ska vi sedan vara tills ikväll någon gång. Trevligt..

Jag ska ta bussen nu! så jag får skriva mer senare..Hejs!

Lite trött..

Nyss hemkommen från Ystad. Jag och Kim har varit och tränat lite. Kändes skönt.. Idag blir en lugn dag, vi skulle egentligen ha handlat lite grejor till carporten pappa bygger, men det har tydligen skett en olycka på öresundsbron så Mamma och pappa kommer inte hem från jobb.

Imorgon ska vi alla hem till Marie och Andy. Jag och kim kommer nog tidigare, eftersom jag ska köra vid halv tre, sen kommer mamma och pappa när de slutat.. Då ska jag och Marie planera lite om hur hennes hemsida ska se ut. Marie bestämmer designen, Jag bygger, och kim lägger upp den på nätet. vilket team vi är. haha

lite bilder från fikan igår..



Mums med jordgubbar



Familj + pojkvän <3

Jisses

Gud vad det har hänt mycket nu på senaste... Kims student i fredags! Den var lyckad och både jag och kim hade jätte trevligt.. Vi skulle egentligen till öja med Jörgen, men han ville inte helt plötsligt, så jag,kim och Love stack dit istället. Det var super kul där, och jag går gärna dit fler gånger..


Kim och simon på morgonen innan deras champagne frukost..


Här är kim i sin studentbil.


Ja, som sagt. Studenten blev riktigt trevlig..

Idag, Söndag, har jag,kim,mamma och pappa varit lite i ystad.. Först på stranden, de doppade sig, jag föredrog att sitta i sanden. haha.. Sen åkte vi till jakten och käkade. Jag åt Schnitzel med pommes. Riktigt gott var det. Sen när vi kom hem käkade vi jordgubbar och glass. Mums.

Nej, nu ska jag försöka hjälpa min syster med hennes hemsida. Ha det fint alla!

Sjung i studentens lyckliga dagar..

YESBOX, idag tar kim studenten, härligt för honom.. Vi är uppe tidigt för att han ska i väg till champagne frukost hos en vän, och jag ska börja städa och fixa osv..

Vid 10.00 ska kim, och alla de andra 3:orna samlas på skolans yttergård och där har lärarna dukat långbord och beställt mat från lisas skafferi!.. så de får äta något riktigt gott också.. =)

Sen vid 13.00 går Kim ut. Hela skolan för den delen, Men eftersom vi går på John Bauer gymnasiet så har vi inte så många klasser, så de lär gå fort. HAHA..

Sen äre lite fest för kim här hemma (hos honom), sen ska Han och jag och Jörgen (Kims vän) till Öja. Så det blir nog en trevlig dag..

Ha det fint alla!

internet på wii

haha.... sitter på internet på kims wii. konstigt det känns...

Sommarkonsert

Jag och kim skall snart köra till Sjöbo och kolla på luddes konsert. Ska bli trevligt. vi ska även plocka upp raggan där, han ska sova här eftersom han och kim ska iväg på champagne frukost imorgon bitti innan de tar studenten..

Jag ska hjälpa till här hemma hos kim medan de är iväg. Ska duka ohch fixa med dukar och ballonger and shiet. Blir nice..

Idag har varit en helt okej dag!, var och fick mina betyg från skolan. De var väl helt ok! inget större kul.
Fick Godkänt i idrotten, de trodde jag inte. Haha. Blev iaf 13 VG och 9 G. Inga IG =)

Btw, sorry jag inte har lagt upp bilder på länge. Men jag har inte tagit med min kamera sladd till kim så:P

Nej, nu ska vi åka. .. Ha det fint !

Sommarloooov.....Snart

Japp, imorgon har jag sommarlov.. Har avslutning kl 09.30. najs. Sen äre leeedigt. Mycket träning och fika med Syster och Freja <3.

Ska givetvis umgås med älskling. Han ska sommarjobba hos mina föräldrar så han ska bo hos oss. Mitt sommarjobb sket sig. Hade också sommarjobb där, men det gick tydligen inte helt plötsligt.. Tråkigt, inga pengar..
Nåja, får väl hitta på saker som inte kostar..

Varit en härlig dag idag. Fint väder. Har blåst rätt mycket dock.. Kim bjöd på fika på Hartmans i Ystad. Vi satt på uteserveringen och myste. Riktigt härligt. Blev Ostbullar + kaka + fanta. GOTT!

Hade körlektion också. Haha, den var rolig, Panikbromsade som sagt och det gick bra. Riktigt skoj faktiskt..

Nu ska vi snart köra till sjöbo (är hos kim i lövestad) och hämta kims lillebror Ludde. Han håller på och övar med skolan, de ska hålla konsert för släkt och familj imorgon, så vi ska dit där och titta. Ska bli lite roligt faktiskt. Han spelar Gitarr och är faktiskt jätte duktig..

Anyways, Nu ska jag kila..
Ha det fint allihop!

Ont i beeena

Ja fyfasen. Jag och kim var och tränade innan, är heelt slut nu! tog ett riktigt pump pass. Haha.

Dagen idag har varit mysig.. Blev stranden + fika med klassen och mentor, jätte härligt. Det har ju varit varmt som tusan också.. Handlat det sista till kims student, så nu är vi klara. Snart jäklar slutar han skolan. Läskigt. haha.. Han kommer inte finnas där med mig nästa år. lite tråkigt, van vid att han alltid är hos mig.. Nåja..

Fick fina presenter av honom idag.. En väska jag letat och längtat efter sååå länge.. Sen en plånbok som jag ska använda i italien, SNÄLLT HONEY !!

Har städat lite nu ikväll, och nu sitter jag nyduschad.. Får höra av mig imorgon! blir lite segt med uppdatering eftersom jag inte har någon dator..

Ha det fint!

RSS 2.0