Kanon helg!

såja, då var det återigen en söndag, den sista i februari faktiskt. Skönt att gå mot ljusare tider. Idag har det ju varit KANON väder.. Helgen har varit super trevlig, as usual. I fredags jobbade både jag och Kim. Efter jobb åkte vi hem och käkade lite och så, sen blev det en tur till Laszlo och Monica (mamma och pappa var också med). Kim skulle hjälpa dem med deras dator och sen blev det att vi stannade och kollade lite foto från deras USA resor och sådär, himla trevligt!

I går morse steg vi upp i hyffsad tid, gick ner till stan och satte oss på Snuggles. Käkade gooood bagel och drack en chailatte (SÅ GOTT!!!). Mycket folk var ute på stan = lönehelg!
Efter den otroligt goda frukosten gick vi in på Ystad resebyrå. Där var lite kö, så vi fick vänta en stund.. antar att många bokar resor till sommaren då denna årstid får en att längta som tusan. I alla fall så fick vi snackat med resebyråns-damen och kom fram till en del roliga saker. I Februari nästa år är en resa inplanerad. Ingenting är bokat ännu då man först kan boka 10 månader innan, vi är alltså för tidigt ute.

Resan är en riktig dröm för både mig och Kim, något vi velat göra länge men aldrig trott varit riktigt möjligt. Vi ska, i 15 dagar bila genom USA!!! Vi börjar i Los Angeles city, kör till Palm Springs, vidare mot Phoenix, sedan mot Grand Canyon national park, sedan fortsätter vi mot Page/lake powell, och sen till Las Vegas, vidare till death valley national park, till San fransisco, sedan underbara santa barbara och sist med inte minst kustvägen tillbaka till Los Angeles. Det blir övernattningar i på olika hotell på de olika destinationerna.

Ja, en riktig drömresa som sagt..


Ja, Vi fick berättat för oss att bilen ovan är en sådan vi kommer att göra resan i, ja, jag vet ju inte vilken årsmodell men en ford mustang i alla fall, och det är ju kanon oavsett. (för endast 200 kr mer om dagen än en vanlig (dvs inte cab) liten 2 dörrars) Så valet var ju enkelt. CAB IT IS!

(bild lånad från google.se)




Imorgon är jag ledig, SKÖNT. ska ner till Sandra och hälsa på, ska bli roligt..

Hörs sen!


Katching!

Ja mamma.

KATCHING = klirr i kassan, pengar, money, lön, kung i baren, kärt barn har många namn. hahah

jobb......igen..

ännu en dag har passerat, jobbat idag med. KATCHING. haha..

Annars har det inte hänt så mycket.. mamma och pappa bjöd på middag idag. GOTT SOM SÖREN! Tack!.

Saknar syster och frejabus!


Nu ska jag kolla en dokumentär på 4an sen blire natti natti!


Jobb!

Ja, Jag jobbar och står i, känns mycket bra ska jag säga. Idag var en rolig dag på jobb, Jag och mamma stod på samma maskin och det gjorde dagen mindre jobbig!  mamma och jag har nog minsann väsnats en del på kreatina idag, men kul har vi haft!!!

Imorgon blir det jobb igen, sen middag ute hos mamma och pappa. Har inte träffat kära far min på hundraaa år typ, så det blir minsann ett besök i dalaled!

Nu kollar jag på ett gammalt house avsnitt på tv4+. Kim har fått hämtat ut sitt ps3 spel som han bokade för nån dag sen, så han sitter placerad i vardagsrummet. haha


Ja, med andra ord en skön onsdag!!

Myskväll!

Tända ljus, ihopa kurade i soffan med filt, ett iskallt glas fanta och en bit kladdkaka till... Snart börjar house!


GUD vad jag älskar myskvällar!

<3

Tack älskling!

(Honey kom hem med tre superfina rosor <3)

22/2 -10

3 år!
Ser framemot många fler...




playdate

YES. idag, med min vän Paulin!!

Redan söndag?

Woops! Var tog den helgen vägen? Det känns som att det precis var Fredag och Kim kom hem från jobb.. Nåja, helgen har ju varit mysig så antagligen därför den gått så fort..

Idag har vi fixat lite här hemma, inget nämnvärt så men små pulat lite. Det behövs ibland. Vi åt tidig middag (redan klockan 15) så jag ska strax ordna lite kvällsfika åt oss, som vi kan käka framför den tredje och sista filmen som vi hyrde The surrogates.. Hoppas den är bra.

Imorgon ska jag möta Paulin. Vi ska käka frukost på espresso sen blir det en sväng in på resebyrån, efter det ska vi hem här så hon får titta lite, det var typ 100 år sen hon var här så det har ju hänt en del värt att visa =D.

Jag ville bara skriva lite smått om dagen, och hälsa alla en trevlig söndagskväll!

Ha det fint alla.

Bio..

Idag fick jag sova lääänge. inget borrande, haha.. Jag gick upp vid 11 och Kim vaknade först vid 12.. sömntuta. haha... Hittills har vi inte gjort så mycket, vi körde och handlade middag, tacos. Gott, ska käka det sen! Ikväll blir det bio, Shutter Island. Woho. Hoppas den är bra..

Nu ska vi se på beck (såg den på bio för läänge sen men man glömmer så fort).

Hörs ikväll!

Härliga fredag

Äntligen Fredag.. Så välkommen så...

Jag har som sagt jobbat i veckan så helgen har varit efterlängtad.. Idag var jag dock ledig så det var skönt.. Mindre skönt var att jag vaknade av grannen som borrar, men äsch, bara en liten bagatell..

Dagen har lunkat på i skönt tempo.. Har tvättat lite (duktigt!). Kim kom hem vid halv fyra tiden och då åkte vi till Malmö.. In på IKEA för att äntligen köpa våra stolar till köksbordet.. blev hur snyggt som helst!! Efter det åkte vi till Jägersro center, där kim skulle handla ett PS3 spel. Sedan tog vi en vända in på Coop och köpte lite god helgmat.

Påvägen hem ringde min kära kusin Rickard. Han hade hört att våra proppar spökade så han erbjöd sig att fixa det åt oss, och vi var ju inte sena på att säga nej. Så han kom hit precis när vi kommit hem, och nu funkar allt hur bra som helst. TACK!!!

Nu sitter Kim och spelar, och jag ska strax sätta igång en film inne i sovrummet (tur som fasen att vi har två tv apparater, annars hade jag haft väldigt tråkigt idag). Hoppas ni alla har en härlig fredag, precis som jag!

onsdag!

har nyss slängt mig i sängen.. Ja, jag ska dock inte sova ännu, men ibland är det mysigt att ligga här inne och slappa framför tvn, istället för i vardagsrummet..

Dagen har lunkat på som vanligt, jobbat idag.. Ikväll blir det house och bara slappa.. Blir inte mycket mer än så när man jobbar på kreatina tyvärr,haha... Inte mitt i veckorna i alla fall..

Dagens plus!!: Jag tog en ny tvättid. haha..
Dagens minus!!: Propparna går hela jäkla tiden så kylen lägger av. WTF?

nej, jag ska minsann kolla lite OTH, sen house..

Ha en fin kväll allesammans

kalas.

snart är det kalas för kim, och då ska vi fika på bullar och kakor!

GOTT.

GRATTIS.

Idag är det älskade Kims 21 års dag!


GRATTIS ÄLSKLING :D


(väckte nyss honom med massor av paket, wie)

GRATTIS.

Idag är det älskade Kims 21 års dag!


GRATTIS ÄLSKLING :D


(väckte nyss honom med massor av paket, wie)

lördag, härliga lördag

Då var lördag kväll kommen.. Dagen har varit superlugn.. Skönt, precis som jag ville ha den. Har sett lite melodifestivalen, som som vanligt suger.. (var hittar sverige alla dessa värdelösa artiser?)

Gårdagen var supertrevlig, vi satt på kingsan hela kvällen. (som för övrigt blivit supernice).

Imorgon är det kalas för KIMPOO! wiehoo, hoppas han blir glad för sina presenter han ska få av mig. kan lägga in bilder på allt sen=)


HAHAHAHAHA




HAHAHAHAHAHAHHAHAHA

12/2

FREDAG!! Häääärliga FREDAG!

Har nyss kommit hem från stan.. Umgicks med Sandra.. Mys.. Gjorde även mitt första besök på systembolaget. wohoo!

Ikväll blir det utgång med Sandra, och jag har fått gömma ALLA nycklar (alla dörrnycklar här hemma passar i alla dörrar, sån universal) så att kim inte ska komma in och hitta sina presenter, hahaha. för han lär säkert leta ikväll, det mongot! haha.

Nåja, nu blir det dusch och sen middag. Ha en fin fredag alla!

11/2

Då var det kväll igen. Dagen har varit trevlig.. Imorse körde jag kim till dalaled, där han bytte bil och åkte till jobb.. sen åkte jag hem igen.. Jag skulle ha vår bil idag, därför var jag tvungen att köra honom...

åkte hem och sov lite.. sen blev det en tur ner till arbetsförmedlingen och fixa med lite papper.. Efter det körde jag hem till pappa och vi for direkt till malmö och gick lite i affärer.. Sen blev det fika, och gott var det..

När kim kom tillbaks till dalaled efter jobb åkte vi hem och tog det lugnt.. skönt. kim är trött, så nu blir det att åka å tanka bilen sen ska kim minsann sova och jag läsa lite..

Onsdag..

Japps, dagen har gått otroligt fort, dagen på jobb brukar kännas lång men 06.00-14.30 susade minsann förbi.. Käkade middag hos mamma och pappa, GOTT..

För övrigt har dagen varit tråkig. Livet är inte alltid en dans på rosor. ett ja någongång ibland hade inte skadat.


men jag ska inte hänga läpp nu inte. Jag ska ta....ETT FOTBAD. hahah (ovanligt va?) Nej men, när en dörr stängs öppnas ett fönster... eller nått..

Imorgon blir det iaf att åka iväg å lämna lite papper och sen en tur hem till pappa, och sen ska vi handla present till kim.. Han fyller minsann 21 på söndag. Mitt hjärta!

Tisdag.

Såja, då var man hemma igen!.. Spenderat dagen på jobb, mer spännande än så blir det inte.. Fick inget svar idag heller, känns hopplöst..

Har köpt mig en tidning och ska strax sätta mig och läsa den, efter det fortsätter nog läsning av min bok.. ett fotbad till kanske? hehe, är smått beroende av fotbad.. det är SÅ skönt med vääärmde och fotmassage..

Ikväll är det House. Mitt och kims favorit tv-program. den enda vi ser tillsammans i tv serie väg faktiskt. haha.. Till det köpte vi vars två kakor.. Dajmbiskvi och jordnötshjärta. SMARRIGT.


Hålla tummarna.

Imorgon håller ni alla tummar för mig hoppas jag! ..

Söndag kväll nu. Ska strax kasta in mig i duschen och sedan slänga mig i sängen..ZzZz.. Klockan ringer tidigt =D. Dock känns måndagen OTROLIGT spännande och jag har nog aldrig sett fram emot en dag på kreatina så mycket som jag gör just nu. haha..

Annars har dagen varit lugn.. vi skippa IKEA.. tröttheten (latheten) infann sig och vi har spenderat dagen i soffan med massor av mys! käkat så många apelsiner att jag nog dragit på mig ett års förbrukning av c-vitaminer. GOTT är det!

Föresten, jag och kim har kollat lite systemkameror..jag som förr varit ganska så emot stora klumpiga kameror vill nu ha en själv, haha.. Något tips på en bra?.. Nikon eller Canon ska det iaf vara!

Tjohejs, gottnatt!

Härliga söndag...

Nyss vaknat.. Kim ligger fortfarande och sover, slöfock! haha..
Idag bjuder dagen inte på så jätte mycket.. Vi ska till IKEA (Igen) och köpa två stolar som vi inte fick tag på igår då vi var där å köpte nytt köksbord..störigt, haha.. IKEA en söndag är kanske inte sååå kul.. dessutom inte när vädret är så tråkigt ute, för då är ALLA där.. haha!

Imorgon är det jobb igen, SKÖNT! det känns bra att ha någonstans att åka om dagarna..

Vi har tittat lite på nya bilar, vi ska behålla s80:n ändå, som jobbbil. men vi funderar på en volvo C30. både jag och kim har fastnat för den.. Så vi får se hur de blir med jobb för mig, efter de kan vi börja kika mer ordentligt.


Nu ska jag väcka kim, och käka frukost i vardagsrummet med en film till tror jag=)


trötter..

Sitter i soffan nu, med fötterna i ett fotbad.. men inte i pappas balja idag, utan nä minsann, köpte ett ordentligt fotbad med massage å infraröd och grejer på mediamarkt. Skönt! fast vattnet börjar bli kallt ...

Jobbat idag, är trött som ett as nu.. blev övertid igår, som sagt.. Jobbade från 06.00-19.00.. var hemma 21.00, sov till 03.30. sen var det jobb tills 14.00 och var hemma 16.00.
SINNES vilka två dryga dagar..

Helg nu och det gillas.. får se vad som händer, planerna blev lite ändrade i sista sekund, men det gör inte så mycket :)


Jobbat över...

Isch ja. Jag är faktiskt ALLDELES NYSS (21.12) hemkommen från jobb.. Sinnes va? började 06.00 imorse, och är hemma nu..

vi fick jobba över för där var tok mycket att göra...surt, å jag är skittrött, MEN det är skönt med klirr i kassan! haha.

Nu sitter jag och myser i soffan, har pregat ner mina fötter i ett varmt fotbad (har tyvärr inget riktigt, en bajla får duga) och ska alldeles strax läsa min bok ..Kim skämde som sagt bort mig på min födelsedag och jag fick massor av fina presenter, boken (eclipse. Svensk översättning: Ljudet av ditt hjärta).

Ha en fin torsdag alla!

Ledig dag..

Yes. Idag jag varit ledig från jobb.. Kim också.. Fyllde som sagt år igår och vi ville ta ledigt idag så vi kunde utnyttja dagen igår så länge så möjligt. haha.. Dock blev det bara en mysig hemmakväll.. vädret tillät inte mycket mer.. MEN, jag var ju med världens bästa sällskap, så det spelar ingen roll var vi är, eller vad vi gör.. <3

Dagen har varit lugn.. vi har tvättat lite.. Skönt å få sånt gjort!! jag ska strax tvinga kim till att se Twilight med mig.. en av de många fina presenter jag fick utav kim ;) han får skylla sig själv!!! hahaha..

Imorgon är det jobb igen, förhoppnings vis jobb på fredag också! NICE!

På Fredag ska jag partaja med Mogen, Kim och Snille. Ska bli nice.. blir väl lite på soft, sen till bar a bar som har öppning..

Nej, nu blir det lite film sen sovdags.. klockan ringer 03.30. SLEEP THIGHT!

Födelsedag.

då var man minsann 20 år fyllda.. Idag faktiskt. Fast att jag har jobbat idag så har dagen varit perfekt. Söndags också (firades av familjen då). Fått kanonfina presenter, precis vad jag önskar mig! min familj är den bästa <3!!

Idag när man kom hem möttes man av en pyntad ytterdörr. Min kära syster som varit på hemliga upptåg när jag jobbade. Haha. blev minst sagt skitpaff när jag såg den. Skall fota och lägga in strax!!! Himla roligt med sådana överraskningar!!

Där stod även två paket utanförr dörren, de var i från mina fantastiska kusiner (plus mullemeck). himla fina blommor och choklad bud! Tack sötnosar <3..

Kim har lagat god mat och gett mig fina presenter.. och nu är det mys som gäller.!!!

RSS 2.0