Kanon helg!

såja, då var det återigen en söndag, den sista i februari faktiskt. Skönt att gå mot ljusare tider. Idag har det ju varit KANON väder.. Helgen har varit super trevlig, as usual. I fredags jobbade både jag och Kim. Efter jobb åkte vi hem och käkade lite och så, sen blev det en tur till Laszlo och Monica (mamma och pappa var också med). Kim skulle hjälpa dem med deras dator och sen blev det att vi stannade och kollade lite foto från deras USA resor och sådär, himla trevligt!

I går morse steg vi upp i hyffsad tid, gick ner till stan och satte oss på Snuggles. Käkade gooood bagel och drack en chailatte (SÅ GOTT!!!). Mycket folk var ute på stan = lönehelg!
Efter den otroligt goda frukosten gick vi in på Ystad resebyrå. Där var lite kö, så vi fick vänta en stund.. antar att många bokar resor till sommaren då denna årstid får en att längta som tusan. I alla fall så fick vi snackat med resebyråns-damen och kom fram till en del roliga saker. I Februari nästa år är en resa inplanerad. Ingenting är bokat ännu då man först kan boka 10 månader innan, vi är alltså för tidigt ute.

Resan är en riktig dröm för både mig och Kim, något vi velat göra länge men aldrig trott varit riktigt möjligt. Vi ska, i 15 dagar bila genom USA!!! Vi börjar i Los Angeles city, kör till Palm Springs, vidare mot Phoenix, sedan mot Grand Canyon national park, sedan fortsätter vi mot Page/lake powell, och sen till Las Vegas, vidare till death valley national park, till San fransisco, sedan underbara santa barbara och sist med inte minst kustvägen tillbaka till Los Angeles. Det blir övernattningar i på olika hotell på de olika destinationerna.

Ja, en riktig drömresa som sagt..


Ja, Vi fick berättat för oss att bilen ovan är en sådan vi kommer att göra resan i, ja, jag vet ju inte vilken årsmodell men en ford mustang i alla fall, och det är ju kanon oavsett. (för endast 200 kr mer om dagen än en vanlig (dvs inte cab) liten 2 dörrars) Så valet var ju enkelt. CAB IT IS!

(bild lånad från google.se)




Imorgon är jag ledig, SKÖNT. ska ner till Sandra och hälsa på, ska bli roligt..

Hörs sen!


Kommentarer
Postat av: mamma

Gud va spännande,ingen dålig resa.Själv tar vi kanske en tur till Göteborg...i en volvo,hahaha...kram

2010-02-28 @ 20:21:47
Postat av: madelene

Haha, mamma. Ni ska nog få en härlig sommar ska du se! det brukar ni få!

KRAM

2010-02-28 @ 20:54:05
Postat av: Anonym

Tack så mycket! :)

2010-03-01 @ 11:04:22
URL: http://nezzzan.blogg.se/
Postat av: danielle

ojj vad nice! hur mkt blir det allt som allt? shit vad sugen man är nu på att bila igenom californien :D

2010-03-05 @ 11:36:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0