Lugn lördag..

Yes, har varit en lugn dag idag.. Marie,Andreas och lilla Freja kom hit vid 12.00, och de har varit här i stort sett hela dagen, Mys. Medan Freja låg och sov passade Marie,Andy, jag och Kim på att åka till Mossby och käka lite glass, så fick mamma och pappa passa Freja.

Vi grillade korv lite senare på kvällen, det var super gott..

Just nu gör vi inte så mycket.. Kim har spelat i en timme ungefär och nu ska vi snart se en film vi hyrt.. Eastern Promise heter den. Någon som sett den? Hoppas iaf den är bra..

Imorgon kommer Zuzan hit och hämtar oss, snällt.. Vi ska hem till kim och handla och fixa inför studenten på torsdag. Så, blir ganska mycket planerande nu.. Men men, det kommer bli kul. Även fast kim inte vet vad han ska göra på kvällen. Haha...

Nej, orkar faktiskt inte skriva så mkt, har ju ändå inte hänt något spännande så. Men jag hör av mig imorgon..

Hejs.




I am Sam

Såg nyss I am Sam. Gud vilken bra film. jag tror jag stört böla minst 5 gånger under filmen. Riktigt fin och rysligt bra. Den rekomenderar jag till 100%.

För övrigt är klockan 01.00 nu, så jag börjar bli lite trött. Här är dödsvarmt inne, som alla andra dagar. riktigt jobbigt faktiskt. Hemma hos kim är det nästan tvärtom, kaltl lixom, och det är skönt att frysa när jag ska sova, för då får man krypa ner under täcket och gosa upp sig hos kim, och det är inte skönt när det är varmt, haha.

I dag tog vi det ganska lugnt. Stack in och träna vid lite över två, skönt som tusan as usual. och vädret har varit fint hela dagen, härligt..Vi beställde hem mat idag, så jag tog Falafel rulle, typ det godaste som finns, näst efter korvstroganoff. Haha,

Resten av helgen ser också ganska lugn ut, vill egentligen ut och bowla med kompisarna, men min ekonomi håller inte med just nu =/. Aja, finns andra saker att hitta på antar jag.

Hittade mina efterlängtade skor i ecco skor affären idag, blev sååå happy! Har väntat på att få köpa de skorna i typ 2 månader, de har varit slutsålda, så tror faktiskt jag skall köpa dem. Behöver ju ändå sommarskor så..

Snart är det torsdag, vilket innebär kims studen. Åh, ska bli jätte kul =). Vet inte vad jag skall ge honom än dock, men det kommer jag nog på.

Nej, nu är det nog läggdags!

Natti natti

Goal II

Såg nyss Goal II, såg Goal I igår.. Skit bra filmer bara det att nummer 2 visade sig sluta jävligt dumt. "to be continued".. Hur fasen kan man göra så på en långfilm? den är i två timmar och så slutar den sådär, massa ouppklarade grejer? Nej usch å fy. och Goal III kommer inte föräns i vinter. fyfan vad drygt. haha

Aja, ska nog gå och lägga mig nu, Jag är trött som tusan och vi ska upp tidigt imorgon och träna.. blir svårt att somna dock, så himla varmt här inne =/.

Vi hörs imorgon!

Gonatt!

Risotto..

Japp, Jag och kim lagade risotto idag, till oss och till mamma och pappa när de kom hem. Mums. var riktigt gott faktiskt.  Här är lite vad vi hade i

  • kassler
  • bacon
  • ris
  • gröna bönor
  • ärtor
  • gula och röda morötter
Det blev faktiskt jätte gott. och till det hade vi tzaziki.

Sitter och väntar på att min syster och lilla freja bus ska komma :D

Usch, orkar inte skriva mer just nu, ska ta och leta upp ett tangentbord så att jag kan spela sims 2 på min dator. haha :)
Hejs


Lite resenostalgi..

Hejsan. Satt här i sängen och kollade igenom lite bilder.. kom fram till att jag och kim har varit utomlands 3 gånger tillsammans, trots vi bara varit tsm i typ 15 månader.. det är rätt bra klarat. Haha. Snart blir det en 4:e gång..
Här kommer lite bilder från ställena vi varit på ..

image5
Här är bild på kim på stranden i Sunny Beach, Bulgarien. Vår första resa ihop! det var 4-12 september 07. Så datumet stämmer inte. haha, min kamera som var dålig. Anyways, var det min första resa utan föräldrar så den var spännande.


image6
Hemsk bild på mig, men ändå. haha. här är jag och kim hemma hos hans farmor i Old Kilpatrick, Skottland den 3-5 december 07  (jepp, hans farmor och pappa är från skottland, ganska coolt). En jätte mysig resa, bara jag,kim och hans mamma Zuzan. Aldrig varit i skottland förr så det var riktigt coolt. de pratade konstigt och körde på fel sida. haha



image7
Här var vår senaste resa dårå. Barcelona, Spanien 20-25 Februari 2008. Vi åkte ner och träffade kims Bror Marko, killen med grå tröja i mitten. (ja, han bor där nere) haha, kim har släkt överallt, vilket är kul då vi kan åka på många ställen. Anyways, detta var en riktigt rolig resa och vi lärde känna himla mkt folk. På denna resa var det bara jag och kim :)

image8
Här har vi Gardasjön, Italien. Dit åker vi den 25/7-9/8. Jepp, jag, kim, mamma och pappa. Ser fram imot det såå mkt.

Ja, det var allt för mig för nu. Kanske hör av mig senare, om jag är uppe..

Hejs!

Trött som tusan..

Usch ja, gud vad trött jag är. Blev riktigt trött efter träningspasset vi tog. Men det känns jätte skönt nu och det är det som är viktigt. Kom hem för en timme sedan ungefär, suttit i köket med kim och mina föräldrar och nu sitter jag här och bloggar lite..

Blir en lugn kväll, skall titta på lite film och mysa bara, och det är såå efterlängtat! haha, jag älskar när jag får lite tid för mina tjejfilmer, eftersom kim spelar lite nu mer nu förtiden då han betalt för ett spel i en månad, så har jag tid över. Kim hatar tjejfilmer annars...Haha.

Nej, nu är jag hungrig och maten är nog snart klar:) Mamma, pappa och kim ska käka raggmunkar, men jag är inte så förtjust i det så jag får kassler,ris och brunsås ist. MYCKET godare. Haha

Ha en fin kväll allihopa, om jag inte skriver mer ikväll.

Ledig idag... eller?

Haha, Nja, riktigt så är det egentligen inte. Jag och kim tog oss ledigt från Hälsodagarna och allt vad det nu heter. I och för sig är vi duktiga ändå. för vi ska åka in och träna i Ystad strax, vid halv 3.. är tillbaka vid halv 6 igen ungefär. Har bara tagit det lugnt idag, kollat lite filmer, Big mommas house och Step up, och ikväll blir det Big mommas house 2, och step up 2. Haha :)

Idag är det för övrigt 58 dagar kvar till Min, kim, mamma och pappas resa till Italien. Guuuuud vad jag längtar. Har ju varit där förr, men ska bli super att åka dit med kim i år <3

Nej, nu ska jag packa min träningsväska, jag skriver mer senare idag, antagligen. haha!

Hejdå!

Lite bilder

Har ju lovat lite bilder från picknicken i lördags, så här kommer några..


image3
Vår picknick korg som innehöll:

  • 2 bullar med skagenröra och tomater (kims)
  • 2 bullar med gurksallad och prickekorv (mina)
  • 2 bananer
  • 1 vanilj krans + punchrullar
  • sockerdricka
Nyttigt va? haha

image4
Ales stenar, dit gick vi, och tro mig, det var en hiiiimla uppförsbacke.
Haha

Nej, nu orkar jag inte fler bilder, tar ju hundra år att ladda upp. gör det det för er med?

Hejs


Vaaarmt

Varmt är vad det är på mitt rum! Jag har typ hela taket plus halva väggarna i trä, så det blir som värsta bastun, ganska illa.. Vi får ha fönsterna öppna om nätterna, sen när man vaknar på morgonen är här skitkallt. haha.

Åkte in till skolan vid halv tolv idag, trodde jag skulle ha lektion 12.15-15.15 som vanligt, men nejdå, kursen skulle ju naturligtvis vara avslutad. haha, så där satt jag! skulle iofs ändå köra vid 13.40 men ändå, det var ganska drygt, och pank som jag är fick jag ju leva på min pojkvän som är så snäll och bjuder mig på iste och glass när jag vill!

Körningen gick bra, Woho, nästa gång skall jag typ Panikbromsa eller var det heter, i 70 km/h. Ganska läskigt, haha.

Nu har jag nyss käkat massor med rostmackor med ost och apelsinmarmelad. Mums!

Skriver mer ikväll! Hejs

Natti Natti

Ja, då var det nästan sängdags då.. Nyss sett What happens in Vegas med mamma och pappa, har sett den på bio innan men tänkte det var kul och se den igen.. Kim satt på ovanvåningen och spelade dator. Ovanligt!? haha

Imorgon, Tisdag skall jag och kim ta lite sovmorgon, eftersom vi inte har några lektioner, riktigt härligt..Sen vid 13:40 skall jag ha körlektion! sen bär det av hemåt igen tror jag...

Tränade idag, det kanske jag nämnde innan?! aja, om jag nu inte gjorde det så är det sagt iaf. Riktigt skönt var det.. Dock var där lite mycket folk idag, brukar vara ganska tomt, och jag gillar det bäst så..

Nej, nu kallar sängen, och här är dödsvarmt inne så skall faktiskt sova med öppna fönster, så de så. haha.

Natti allihopa..



Ps. Det kommer bilder när jag lärt mig hur det fungerar, haha, Ds.

Jäkla väder..

Ja fy fasen vad kallt det är idag då, bara för att jag inte hade någon jacka. Haha.  Dagen idag har varit ganska lugn. Lämnade in min dator imorse *suck*. Så nu sitter jag på Kims. Tur att han har två stycken, han fick ju sin bärbara från skolan eftersom alla som slutar trean (och har slutbetyg) får sina datorer.. =)

Gick upp till min kära syster en stund och busade med Freja :D Mys

Skall börja packa lite nu, vi ska hem till mig idag och Zuzan (kims mamma) kör oss, vilket är himla bra för vi har massor med väskor och datorer å skit att ta med oss...

Nä, mina händer fryser lite nu, kom nyss utifrån!
Hör av mig ikväll antagligen.

Ha det fint!

Pizza

Ahh, gud vad mätt jag är!.. Har nyss käkat hemmagjord pizza. riktigt gott var det. En som bor här (kims föräldrar tar hand om folk som har problem och så för en tid) har varit pizzabagare, så han gjorde enormt goda pizzor. helt sjukt.

Nu ska jag och kim packa och städa undan lite, imorgon ska vi hem till mig, och då ska vårt WII med, eftersom jag nyss börjat spela Ice Age på det. haha, det är riktigt skoj faktiskt :)

Nej, nu måste jag vila lite efter maten, haha.

Hejs!

God morgon

Jepp, nyss vaknat och käkat frulle, gott! Sitter för tillfället och väntar på att kim ska bli färdig med vad han än håller på med. Vi ska nämligen lämna tillbaka Jennys bil (kims syster). Vi har lånat den i helgen eftersom kim inte har någon egen, och hon skulle till stockholm eller något sådant så.

Igår blev en mysig dag, jag glömde ju berätta om vår picknick.. Vi stack på eftermiddagen och packade en stor korg med god mat och sådant. Sen körde vi till Kåseberga, där vid alestenar och den söta lilla hamnen.. Vi slog oss ner på en filt och käkade och solade lite, himla mysigt. Fick ett gäng fågelkompisar brevid oss och de såg rätt sugna ut på våra bullar, haha. så jag sträckte ut min hand med en liten bit och gissa vad som hände?, jo, en sån liten brun fågel kom och tog den, rakt ur handen på mig! tyckte det var jätte sött, haha.




Jahapp? vad som händer idag är jag inte riktigt säker på... Skall överföra alla mina bilder från min dator till kims dator, eftersom jag ska lämna in min över sommaren till skolan. DRYGT..Har typ 1 GB bilder, så där är en del. haha


Mors dag idag, för alla er som inte vet det! Har nyss ringt och sagt grattis tilll mamma, eftersom jag inte är hemma. Men kommer hem imorgon så :)


Nej, nu ska vi till Blentarp och lämna bilen. Hör av mig ikväll kanske, och lägger upp lite bilder från igår, när jag fattat hur man gör. haha

Trött?

Åter igen följer jag kompisarnas trend och skapar blogg. Tror det är min tredje blogg nu, Haha! Ikväll händer det inte allt för mycket. Har nyss sett en film, Martian Child hette den, Helt okej. Den var ganska söt. Kim sitter en bit ifrån mig och Spelar Age of conan, det nya online spelet. Själv spelade jag lite Lotro (lord of the rings online för er som inte vet). Har ju betalat till den 6/6 så lika bra att spela även om jag inte ser det roliga i det längre..

Snart börjar en ny vecka, då är det dags för skola igen. Datorn skall lämnas in på Måndag 08.15. Ganska drygt, eftersom jag egentligen är ledig på måndag. Haha, illa! Aja, skall ändå träna vid 12.00 så lika bra egentligen.

Helgen har varit ganska lugn än så länge. Igår åkte jag med Dany och Jenny till Parken i Ystad, Och det var en BIG flopp ska jag säga. Riktigt tråkigt var där. Vi betalade 100 kr var för inträdet (dock inte jag för Dany bjöd, SNÄLLT) sen drog vi efter 30 min och stack till ÖP torget och käkade Falafel :) typ det godaste som finns, enligt mig!
Kim fick kört bil mycket igår i alla fall, först lämna oss och köra hem, för att vända i dörren och köra tillbaka och hämta oss! Haha.

På tal om bil och sånt, Mitt körkort är på gååång. Jag är nära nu, och det är RIKTIGT nice :) skall köra rally sen, så se upp!

Nej, nu skall jag ta å gå å tvätta av sminket och borsta tänderna, Sen ska jag dra kim från datorn och gå och lägga mig! (han lär säkert stanna uppe och spela ändå, haha)

Sov gott allehopa!


RSS 2.0