Så jäkla nice.

Haft en härlig dag idag!!

Kim kom hem från jobb och meddelade att jag ska jobba resten av veckan, skit nice!


(sorry syster om du läser, måste ställa in vår frukost!)



kväll..

då var det kväll.. snart dags för kim och sova. klockan ringer 04.10.. tråkigt för mig också, det innebär ännu en vecka ensam. trist. Men snart har han semester i alla fall. något att se fram emot:D

Nu ska jag spela lite wow.. någon som vill spela med mig?

härliga helg.

Japp, då var det söndag igen.. Ganska skönt faktiskt, vill att veckan skall gå fort, nästa vecka har nämligen kim semester, wiho. lite kvalitetstid då med andra ord.

Helgen har lunkat på i ganska lugn fart.. i fredags tog vi det lugnt och satt hemma.. kim köpte nya batman spelet till sitt Ps3, medan jag kolla film inne i sovrummet. (varför ska han ha tillgång till den stora tvn, och jag nöja mig med den lilla. haha).
Vi hämtade även vårt nya matrumsbord i malmö. GOODIE.

Nåja. det var en härlig fredag..

Igår började dagen tidigt, kim ner i stan och klippte sig, sen drog vi till jysk (som vi faktiskt bor granne med,typ) hämtade 6 stycken stolar till bordet, och monterade ihop. vår lilla 2:a ser allt bättre ut med tiden. NAJS. här är riktigt fint. nytt kök bara, men det kommer i november..
Efter monteringen åkte vi ut till hedeskoka återvinningscentral och kasta massa skit. skönt att bli av med det.. sen hem och lagade mat och tog det lugnt..

Mamma och pappa ringde, sa att de var hemma (från 2 veckor nere i Italien), så vi åkte dit och hälsa på och tittade på alla deras fina foto de tagit, såg jätte härligt ut.. Massa fina presenter fick vi också! TACK!

Idag är det då söndag.. Kim är och handlar lite mat och en ny hårborste.. (min for rakt ner i toalettstolen igår, fråga mig inte hur, men vill dock inte använda den längre, så dess nya hem blev soptunnan). Sen blir det tvätta (i think, om tvättstugan är ledig) sen bara mysa resten av dan, med min fina kim!



Bild från vår resa till kreta nu i somras.

Nya matrumsbordet.

Såå. äntligen är nya matrumsbordet i vardagsrummet uppe.. vi fick klydda som fan med att köra till svågertorp och hämta bordet, och stolarna i Ystad.. men nu är det uppe. och fint är det!



solsken.

Ah, jag älskar detta underbara väder. Har städat undan lite, och gjort vid mig..

igår var jag nere hos frisören, Linda. Hon färgade mitt hår ännu ljusare.. ME LIKE. nu känns det riktigt bra...

Snart kommer nathalie hit, hon har aldrig sett lägenheten, så nu ska hon få kika..

Här börjar bli riktigt fint.. stör mig dock på Jysk, vi har fortf. inte fått vårt bord. som vi betalat. kim ska ringa imorgon och klaga lite..har gått 16 dagar nu lixom.

Nåja.. hörs mer sen!



lycklig.

tralalaa... allt är så bra nu. hihi.


riktigt trevlig helg..

Helgen har varit kanon.. Fredagen blev som sagt malmö med cilla, sen på kvällen blev det mys framför tvn med 3 hyrfilmer med älskipälski.

Lördagen vaknade vi ganska lagom tid, var i allafall utvilade.. Bestämde att vi skulle upp till cilla och ta det lugnt.. men halvvägs dit fick jag lust att åka till liseberg, så vi ringde och hörde med cilla och hon ville självklart med.. Så vi körde och hämtade henne sen vidare upp mot göteborg.. väl där blev det MASSOR av åkande i karuseller och gående i spöktunneln. Vi åkte hem när de stängde och var hemma vid 03.00.. riktigt lyckad kväll. hade skittrevligt. perfekt väder hade vi också..

Idag, efter vi vaknat åkte jag och kim till dalaled och klippte gräset och plockade upp alla äpplen som trillar ner på marken.. sedan åkte vi och handlade grillmat, ringde marie,andy och freja och bad dem komma ut på grillkväll ..

blev kanon god mat med trevligt sällskap.

nu sitter kim och spelar datorspel, och jag sitter i sängen bakom och tjuvkikar emellanåt..är också rätt sugen

mysig dag på stan..

Idag har jag varit i malmö mestadels av dagen.. mötte upp min söta kusin Cilla där, och vi tog ett par runder runt och kollade.. Fick köpt mig en skjorta och ett par lösnaglar.. Köpte även en present till kim, snäll som jag är..
Trots all festivalmat så valde vi att käka thaibox på det vanliga stället vid triangeln. SKITGOTT...
sen blev det även en fika på wayness koffee. smarrigt.

När jag kom hem hämtade min prins mig. Snällt.. Vi körde och hyrde tre filmer som vi börjat se nu ikväll.. Vi såg gran torino (kanon bra) och har börjat se the electric mist.. den var dock långtråkig så stängde av den nyss.. tredje filmen ser vi nog imorgon..

Imorgon ska vi upp till Höör och hem till cilla. Nice =) får minsann se vad vi hittar på...

lyckligt lottad.

.. Jag är så himla lyckligt lottad med en sambo som stöttar mig i ALLT. han finns här för mig oavsett vad. Jag tror minsann inte att det finns någon snällare än min kim.


Jakten.

Vilken underbar dag det varit. vädret har verkligen varit suveränt.. Imorse åkte jag ut till dalaled och solade i trädgården. sååå nice. Käka frukost ute också, finns inget bättre.

När kim kom hem vid halv fem åkte vi ut till jakten och käkade väääldans god mat. plus att det var ju som sagt suveränt väder så att sitta ute var ju ett måste!! satt mitt i solen, bakom en buske så alldeles vindstilla var det.. där satt vi ganska länge, så  skönt!

Nu har vi nyss satt upp nya spegeln. snyggt blev det.. här blir bara finare och finare här i vår lägenhet. matrumsbordet kommer vilken dag som helst (väntar på att jysk ska ringa, vi har nämligen redan köpt det). och nytt kök i november. MUMS! trivs som attans här ska jag säga.

Nej, nu ska jag tvinga kim till att promenera till tjollen och köpa en loka, för jag är törstig.

Mysig dag i malmö..

Kom nyss hem från en helmysig dag i malmö med Cilla :) (cecilia för er som inte vet). först var vi inne på entré och tittade, cilla köpte en mobil till systern sin (ica) och sedan drog vi till festivalen inne i stan. köpte mat och satte oss på en sten. där blev vi sittandes i typ 2 timmar och bara snacka skit, SUPER SKOJ :)

Bestämde även att vi ska shoppa på fredag:) najs najs.

Snart kommer Kim hem och jag har saknat honom massor ! <3

blää söndag.

Söndag idag, mindre skoj..

Igår åkte vi som sagt till lund för att kolla bio.. där inne mötte vi då upp ica,cilla och fredrik.. Bion var skitbra, rekommenderar den :) John travolta som the bad guy var man inte direkt van vid. men det var rysligt bra :).

Efter bion åkte vi till höör (hem till ica, cilla och fredrik då). Påvägen dit vid ca 23 tiden var där en jätte poliskontroll. så kim fick visa körkortet och ta alkotest, första gången sen han fick körkortet. haha .

väl hemma hos dem blev det canasta spelande tlls klockan var 03.20 typ.. Sen åkte jag och kim hem.. var hemma runt 04.30 och då blev det sängen direkt..

Idag är man lite smått trött. men åt nyss en underbart god frukost ute på vår soliga balkong. MYS!

Ikväll får vi minsann se vad som händer.


(äggen blev mindre färdiga, haha.. men goda ändå )

Nya jackan.


Sköna lördag..

Sitter i soffan här hemma nu, det är sååå härligt med helg.. Fick ett sms av mamma och pappa för en stund sen, nu är de nere i Italien, så sjukt härligt för dem.. är super avis. haha =)

Ikväll blir det bio. Vi ska in i lund och möta Ica,cilla och fredrik. Vi ska se Linje 123 kapad. någon som sett den? är den bra?
Ska bli mys med lite bio iaf..

Var nere på åhlens innan. Kim var så snäll och köpte en ny jacka till mig. Tack honey. Det är kanonsnygg. Kan fota den sen =)

Nu blir det mat, snabbmat. haha. perfekt när vi snart ska iväg ändå. plus att ludde är här. :)



jag just nu

Förkylningen är duuum!

Min förkylning vägrar gå över.. är fortfarande snorig som tusan, och nu har jag även gått och fått massa huvudvärk. URK!
har sovit i princip enda sen vi kom hem från jobb, hoppas att vila ska göra mig frisk..

Idag efter jobb åkte vi till Jysk och tittade på matbord, vi hittade minsann ett vi tyckte om, som dessutom varit nedsatt i pris och de "glömt" ta bort lappen så trots de skulle varit fullt pris fick vi det för ungefär halva:) kanon! alltid extra kul att handla då..
vi ska iaf hämta det om ca 1-2 veckor.. (Jysk ligger över två gator från vår lägenhet, haha).

Imorgon bjuds det på middag hos syster! så blir att åka dit efter jobb och träffa frejabus!

Nu blir det duschen sen sova..är faktiskt himla trött trots jag sovit så mycket idag. (eller ja, 19-20.30 typ)


Vårt nya bord..


Nya stol. blev 6 stycken :)


bloggläsning till mamma och pappa.

Ja, nu skriver jag inlägg endast för att mina föräldrar ska ha något att läsa nu när dem har semester, haha!

Jobbat idag, som vanligt..gick helt ok, är förkyld men det funkar.. Efter jobb kom mamma och pappa hit en sväng, fick deras gamla kamera, eftersom min gick itu nere i kreta. suveränt! TACK!
just nu ligger jag bara i sängen.. är trött som attans och ska snart duscha sen blir det att sova.. Kommande vecka ser rätt rolig ut ..imorgon ska vi köpa matrumsbord (tack för tipset mamma och pappa) och på tors ska vi till dalaled och lära oss klippa gräset. hahah.. vi ska passa huset när dem är i italy. FUSK. vill oxå dit. trots att vi var i kreta för 3 veckor sen så känns de otrooooooligt konstigt att inte åka till italy, eftersom vi trots allt varit där ett par år i rad.. nåja, hoppas de får två superhärliga veckor därnere!

nu har jag iaf kommit på hur jag ska göra med mitt liv. (äntligen). även om det känns lite jobbigt, så är det ändå rätt. Jag ska tacka nej, till min utbildning i malmö som startar nu i augusti. Jag känner inte att det är något för mig. (det var trots allt mitt sista val). så nu ska jag jobba så mycket jag kan i DK, sen söka in till Januari starten istället, och hoppas att komma in då!


Nej, mot duschen, sen sova.. och plåstra om mitt skoskav kanske. hehe

 

Mamma och pappa :)

Härlig dag.

Ica och cilla sov ju här hos oss inatt. skit skoj.. vi var väl här hemma runt 4 igår.. började med att ta de lugnt och ligga och snacka bara.. sen spelade vi massa kort och sen lagade vi mat.. nice nice. hyrde tre filmer sen.. en myspys sagofilm typ, en skräck och en action. ALLA var faktiskt bra..

Somnade ganska sent inatt..

Imorse steg vi upp vid 10.. sen bestämde vi oss för att köra till ZOO i danmark, så vi körde nästan direkt.. hade en helmysig dag där och det blev massa skratt..

är nysshemkommen och (inte) redo för jobb imorgon!



Jag och kim idag, inne på ZOO i danmark.


bläää.

förkyld som fan. så jäkla jobbigt att snora såhär.. ont i halsen också. typiskt.. feber har jag oxå..usch. ska inte göra ett skit idag, bara bli frisk tills imorgon..

wihoo

skitförkyld, typiskt. men att ha helg och fint väder är UNDERBART.. igår fick vi hjälp av mamma och pappa, satte upp tvn på väggen, riktigt nice. sen fixade vi om lite här hemma, kommer bilder sen..

vi var nyss och köpte vår FÖRSTA växt. skitcoolt.




fin va :)?

film i stan

Hej alla läsare..

Hoppas allt är bra, med mig är det fint, lite huvudvärk men det går någ över.. tror jag behöver dricka lite..

Idag visas wallander - hämnden nere på stortorget på en jätteduk. ta med egen stol så är de bara att titta på, alldeles gratis, tror till och med att krister kommer vara där nere. häftigt. får se om vi tar en sväng ner om..

Syster har ju de bra, första pakett (hon bor mitt på stortorget). LYX. haha

Jobb i två dagar till sen är det helg, och den är efterlängtad kan jag lova. ska bli nice.. på fredag ska jag och kim till IKEA och köpa gästsängar.. vi har kommit på att lilla ludde och hans vänner får alltid dela på soffan/golvet när de sover här. haha..
och mina kusiner ica och cilla kommer ju hi på lördag, så det passar bra med nya gästsängar då. kostar typ 250 kr, så de är ju kanon.

pratade med ica om spargrisar nyss, och kom då på att vi har en liten söting som faktiskt får några mynt då å och då. tog nyss den och räknade .. där var minsann 360 kr. inte fel med bara massa småmynt inte :)

nej, nu ska jag sätta mig på balkongen och läsa min bok lite. ha det bra alla.!



vår spargris

trött

Kim är och tankar bilen, och nu ska jag hoppa in i en dusch, sen sovdags! Godnatt läsare.



Du är min prins och jag är så lycklig över att vara din. <3

tråkigt.

blidde ingen fika, för sandra slutade nu precis. och min klocka ringer 4... jag som hade 4 negerbollar väntandes på oss. haha.

tisdag kväll

Sitter i soffan med datorn i knät.. lite halvslö, men snart kommer sandra hit och då blir det te och kakor på balkongen. mys.

Jobbdagen i dag var lite seg, som vanligt..hade typ 15 låtar på ipoden så jag fick minsann lyssna på samma om och om igen,haha. Jobb imorgon igen, men det skall väl gå.. torsdag och fredag blir lite lättare, för då är de slutet på veckan..

Helgen ser lugn och trevlig ut... Vi drar nog på bio på fredag, sen på lördag kommer Ica och cilla hit och kör en sleep-over.
MYS.

Idag har jag lagat riktigt HUSMOR middag,haha. Potatis,pannbiff och brunsås. ( INTE PULVER, utan egen ). woho. gott blev det minsann oxå. jag lär mig allt eftersom.. Kim är min försökskanin, haha.

Nej, nu ska jag ta och vakna till lite, för snart kommer sandra beeee..

Ny design

Vad tycks, blev det bra? Har bara gjort om lite, ska fixa resten imorgon men nu är det tv som gäller.


blogg

dags för ny design?

blää

Jag vet inte hur jag skall göra alltså... Jag vill plugga på högskolan, jag vill bli något, jag vill komma någon vart.. men samtidigt vill jag inte gå den ENDA utbildning jag kom in på.. jävla klump i magen som bara växer. MÖG! har skickat ut mitt CV till typ 20 ställen, får väl hoppas jag får svar där så har jag i alla fall något alternativ.


nu ska jag ta en lååång dusch och sedan bädda ner mig i sängen med kim och kolla på tv och bara ha en myssöndag och INTE tänka mer på alla måsten som kommer ske inom en månad...


hm.

inte gått och lagt mig än, haha. Så blir det.. Sitter och gör ingenting egentligen, kom nyss på att jag och kim snart bott i lägenheten ihop i 8 månader. helt sjukt vad tiden gått fort.. och nästa månad firar vi 3,5 år tillsammans och ett halvår som förlovade.. SINNES vad tiden går fort.


Älskade pojkvän.

sen kväll..

Nyss hemkommen efter en härlig dag.. Dagen startade med fika uppe hos syster,andreas och freja. Trevligt,trevligt.
Sen ner om stan och köpte ett par skor till mig, behövde ett par "vanliga", hittade ett par vagabond på rea. 149 kr, perfekt! speciellt då dem kostat 599 innan, haha.

Sen efter det åkte vi snabbt hem och fixade till oss lite, sedan vidare till höör. Där mötte vi upp Ica, cilla och fredrik och körde mot city gross.. handlade massa och åkte efter det hem till cillas lägenhet.. Där blev det kortspel och skitsnack:). sedan påbörjade vi middagen och käkade goooott..

Sen blev det två filmer och gottis. myspys. På vägen hem därifrån ringde mamma och sa att dem skulle hem från köpenhamn nu (lovade igår att vara fylletaxi,haha). så det blev att susa in till svågertorp, och väl där stod mamma å pappas bil redan sen tidigare idag, så kim hoppade in där och körde pappa och carl, och mamma och bibi satte sig i vår bil med mig som förare.
Hatar att köra i mörket, speciellt på vägar jag inte brukar köra, men det gick hur fint som helst.

Nu är vi i alla fall hemma, och jag har käkat lite nattmat, planerade att göra ett stop vid mac donalds påvägen hem, men orkade inte så blev lite sallad som stod i kylen här hemma.haha. lika gott (nästan) :)

Nu ska jag strax sova så natti natti.


Tagen precis, sådär halvtrött.

RSS 2.0