Söndag

Dagen igår var inget vidare, ganska tråkig. Kommer fler gånger som tur är.

Idag är det iaf Julskyltning i Ystad med Älskling och mamma&pappa. Nice.
Ska se om jag hittar ngt kul..

Jobb imorgon,sådär kul. men skönt med en lön till innan Jul:)

Utgång ikväll :)

Jag och lilla söta Paulin skall ut ikväll:) Trevlans.

Idag är det ingen vanlig dag...

För det är söta PAULINs födelsedag <3

Julpynt.

fan vad dålig jag är på att blogga..FY! haha..
Julpyntat idag, myspys..

Klippte mig även idag, blev supernice, min frisör är kanon!..

Imorgon är det utgång med lilla Paulin <3, ska bli jätteskoj.

Nej, nu ska jag se one tree hill (med en snarkande kim brevid mig..ZzZz..)

hemma.

nyss hemkommen. är trött som ett as, och nu ska jag sova. Har huvudvärk oxå, och fryser gör jag. blä.

helgen som varit..

Jag är  lite seg med bloggen, jag vet.. Förlåt. haha..

Tänkte dra lite snabbt om hur helgen varit.

Fredag
Kom hem från skolan, tog det mest lugnt. På kvällen åkte jag och kim till Ystad, mötte simon och lina där. Blev festande på donna gina, mycket trevligt:).

Lördag
Sov länge, satt vid datorn och kolla ungefär hela säsong 1 av one tree hill. Käka kebabtallrik också. MUMS.

Söndag
Jag och kim körde till Nova lund, fick en ny klänning av honom, Tack :). sen tog vi det bara lugnt.

Skön helg med andra ord, Det gillas! Idag har jag jobbat, är såååå slö och skulle faktiskt kunna sova nu. Men ska försöka titta lite mer one tree hill ;P

Skriver mer sen!

Snö.

Det snöar i Ystad. så himla mysigt. Nu när jag kom hem så slutade det dock. typiskt. Är rätt slö idag. gick in till skolsköterskan idag så hon fick kolla mitt öra, orkade inte gå till vårdcentralen. Jag vet inte om hon är så bra på örongrejer, men hon sa iaf att hon kunde se att min trumhinna var rejält utbuktad, vilket innebär att där ligger massa skit och bakterier bakom. typiskt. inte undra på att det gör ont som in i ..... Hon sa att jag fick känna efter hur de kändes. Om jag skulle ringa vårdcentralen idag, eller på mån. Men jag ringer nog på måndag om det fortf. gör ont, ger det lite tid lixom.

Ikväll blir det utgång! hoppas jag orkar med, men det märker vi. Ska bli trevligt i alla fall.

Helgen.

Fredag imorgon. GUD vad skönt. Haha. ska bli härligt med lite helg. Imorgon ska Jag,Kim,Lina och Simon ut. Blir väl donna sen bar a bar en stund. Spännande, ska bli kul =).

Lördag vet jag inte riktigt vad som händer. får se vad dagen bjuder på. Tänkte handla julklappar, hade varit skönt å vara färdig med det. Eftersom jag har en jäkla massa utgifter sen. Men så är det. haha. det går till bra saker, så det är lugnt.

Jag längtar tills jag Februari. Drygt 3 månader dit. Min 19års dag. Kims 20års dag. Vår 2 års dag. <3

mitt matkort är borta.

Amen, skolan har slarvat bort mitt matkort. haha. Eller nästan iaf. Claes (studierektorn som har hand om matkorten) är iväg. Så jag frågade huvudrektorn om han kunde hitta mitt kort. vi lämnade in dem innan lovet, så de skulle skickas iväg och laddas på med pengar så vi kan käka. Men han kunde inte hitta det. knäppt va? haha. nåja, jag fick iaf ett lånekort, och om det INTE fanns pengar, så fick jag rikskuponger fall i fall. Snäll skola jag har =)

aj.

Sitter på religions lektion nu. Nyss färdigt med ett arbete, som vi faktiskt har nästa lektion OCKSÅ på oss. skönt att vara färdigt innan faktiskt. Drygt att sitta och vänta tills klockan 11 nu bara.

Jag har fått ont i örat igen, igår börja det hugga till så smått, men idag ömmar hela hörselgången. Jag orkar verkligen inte. Man blir helt seg och slö i hela kroppen. det är jättejobbigt att koncentrera sig. MÖG MÖG. men det går väl över.

julklappsinhandling.

Provade studentmössorna idag, riktigt kul, fick en sån glädjekänsla i kroppen! Sjung om studentens lyckliga dagar..
Blev dock jätte dyrt,konstigt nog.. Men jag valde att betala det på tre månader. Så det skall nog gå.

Träffade syster och Freja efter åt. mellan 10-12 typ. Härligt <3

Sen gick jag ner på stan och Umgicks med Sandra, vi shoppade julklappar, så himla skönt å vara ute tidigt. Hoppas nu att de jag köpt till inte handlar för mkt saker själv, haha. inte kul att ge bort saker de redan har. och jag är SÄMST på att spara kvitto. haha.

Nu är jag mest trött faktiskt. Har pluggat kristendomen tills imorgon.. Vi är protestanter här i Sverige (de flesta av oss iaf) men ändå är Kristendomen den religion jag vet MINST om. konstigt nog..Nåja.


Fika.

Imorgon blir det först frukost med Dany på hartmans, för att sedan kila till skolan och prova studentmössor, Wie <3. Sen blir det att underhålla Freja medan syster gör ärende. sen blir det fika å shopping med sandra <3.

Trött som tusan.

Seg, och frusen.. det kan beskriva mig ganska bra nu..

Samhälle.

Sitter på sammhälle lektion, lagom kul. "Så styrs Sverige" går vi igenom, snälla ta mig härifrån? haha. Nåja, slutar om timma ungefär..Ska ta en sväng på stan, boka klipptid åt mig och honey, sen ska jag upp till syster=)


himlen kan vänta.

Nyss sett första avsnittet av "himlen kan vänta" fyför vad ledsen man blir när man får se människornas hemska historier. De lever med dödliga sjukdomar. USCH, vad livet är orättvist.

Är ganska trött..Skola imorgon, ska bli ganska skönt.. 1 lektion, sen ska jag snabbt en runda på stan, sen upp till syster och världens sötaste Freja <3.

Nej, jag orkar egentligen inte skriva.


Haha, svårt å fota sig själva, men här är jag och älsklingen i bilen, påväg till skånesdjurpark för ett tag sen.

mög.

min tandställning (har en fast på tänderna där nere, på insidan) gick nyss itu. MÖG MÖG. Nåja. får åka till tandläkaren imorgon.. varit å tränat idag, å lämnat tillbaka min dator.. :(

Farväl eee pc.

Ja, jag lämnar tillbaks den imorgon.. den fungerade inte jättebra. typiskt.. får spara till en bättre dator istället.

gårdagen + idag

gårdagen i malmö med paulin va jätte mysig. vi handlade kläder och käkade baguett. haha.
jag handlade en del.. orkar inte lägga in bilder nu.. men här får ni en lista..

Kjol - H&M
shorts - Gina Tricot
Linne - Vero Moda
Linne - H&M
Mascara - Lindex
Ögonskugga - Lindex
Bh - H&M
Spargris - Porla kusin
Lila thights - Gina Tricot
Fick även min klänning som jag beställt från Stylebystars.

Lyckad dag !

På kvällen åkte jag och kim till simon och lina..hade trevligt där. käka mat och snacka skit..nice.

Idag när vi vakna så fick jag lust att handla lite till. haha. åkte in till elgiganten på Jägersro och är nu ägare till en eee pc. Mini dator. wiiie. haha. inte van vid att skriva på detta lilla tangentbord än..:P

Lycka

Fjärilar i magen, spänning.

Kärlek, det är vad det är <3


KIM!

Skitväder.

Fasen vad det skall regna alltså, inte alls roligt när man skall till malmö. Nåja, ska iaf handla massor, så lite glad är jag. Sitter på export&import lektionen nu, helt ok. Gör litet arbete om tull. Har även käkat frukost här idag. vi turas om i klassen att bjuda på frulle om fredagsmorgnarna. (vi är 6 stycken i min klass). så det är ganska lugnt, haha.

Och nej, vi är ingen särklass, haha. man skulle kunna tro det eftersom vi är så få. Men entreprenörs programmet på JohnBauer skolan lockar väl inte antar jag. Jag tycker dock det är kanon skönt att vara så få människor.

Slutar om ca 20 minuter, skall snabbt upp till min kära syster och lämna min dator där, orkar nämligen inte bära med den till malmö. Visst, jag ÄLSKAR att vi får en bärbar dator av skolan när vi börjar 1:an, men fyför vad drygt det är att bära med den hem och hit varenda dag..

Förut, alla 3or som gått ut denna skolan har fått köpa ut sina datorer. Vi får våra:). härligt med nya regler. haha. Känns ju tokigt att ha en bärbar dator varenda dag i 3 år, och sen helt plötsligt inte. Fast å andra sidan är datorerna ganska kassa nu, efter dessa år. Så. blir väl ändå att köpa ny. Har funderat på en liten ASUS 8gb. Min syster sa dock att den kändes lite plastig, så jag får se.. Åka och titta på den.

Jag riktigt längtar tills på onsdag, ska bli skitkul att prova studentmössorna. Vet inte riktigt vad jag ska skriva på den. Madelene entreprenör 2009. Eller madde? madelene är ju ganska långt. Men det är iofs finare än madde. Vad tycker ni?

Aja, jag får väl sluta skriva och ta tag i uppgiften, fast den är dryyyg!
Ha det fint mina kära läsare, så skriver jag mer ikväll + lägger in bilder på vad jag köpt:D

Snor.

Ja, jag är snorig värre än fan. fast jag är det inte om dagarna. bara på kvällarna. Kanske allergisk mot....Damm? finns rätt mkt sådant på mitt rum. haha. Sitter och sneakpeakar på idols webbsajt. Såg bla. hur kevin och Anna skall sjunga tsm imorgon, gah. vad duktiga de lät.

Nåja, imorgon kväll efter min shopping med pauline ska vi förmodligen hem till lina och simon. Trevlans.

Nä, nu ska jag gå å sova. ni får se alla köp imorgon:)

Hemma.

Nyss kommit hem från skolan, satt i drygt 40 min på den tråååkigaste bussen ever. (min skolbuss hem).haha.  Segt, min iPod dog under resan så ingen musik blev där inte. Blev glad då jag kom på att jag glömt ta ut desperate housewives skivan från min bärbara dator, så upp med den för att kolla ett avsnitt. Men tusan! jag såg ju sista avsnittet igår, så det var inte heller kul..

Snart kommer kim bejb hem. Jag längtar <3

Religion

Sitter på lektion nu, lite tråkigt. Kristendomen började vi på idag..

Körlektion vid 11.. Ingen lunch. AH, kommer dö av hunger för jag har lektion direkt efter. mög. är hemma vid 4.. Sen blire att ta det lugnt ikväll.. skola till 11 imorgon sen är det malmö med Pauline <3, Ringde nyss banken och flyttade över mina pengar till det svenska kontot, så här skall handlas. haha.

Nej, åter till pluggandet, tyck synd om mig!

House på tv ikväll.

House, på tv4 är ett favoritprogram. Har följt det och sett alla avsnitt redan, men ändå rätt kul att se om. Precis som att jag har alla säsonger av desperate housewives och kollar på om å om igen, haha.

Imorgon är det som sagt jobb, härligt med pengar. Händer så mkt nu till jul.. Julklappar skall inhandlas, En tripp till danmarks julmarknad (kanske även göteborgs). pengar till mellandagsrean behövs och det kanske även trycks in en weekendresa med kim <3.

Helgen ser lovande ut.

Fredag:
Skola till 11, sen möta pauline för att sedan åka en tripp till malmö <3, MYS! länge sedan vi umgås ska bli riktigt kul. Fika, shoppa och prata om vår utgång som sker den 29:e !
Sen åka hem och ta det lugnt, kanske hyra en film med kim eller något så..

Lördag:

Sova ut lääänge, för att sedan ha en lugn lördag förmiddag. Blir antagligen utgång på kvällen :)

Söndag:
Åka till ystad och träna, Skönt! blev inget förra veckan (FY), men jag orkade verkligen inte efter jobb.
Sen ska vi bara ta det lugnt jag och kim, kanske bio? rätt mysigt en söndagskväll.

Och jag är ju rik nu, haha!

Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag BORDE plugga, för jag har prov på torsdag på 175 sidor = hela boken. Aktieprov, jippi! (not). och läxförhör om judendomen, wie.

Måste även ta tag i projektarbetet, men Käthe på ungdomenshus är inte nåbar. jobbigt. nåja, har till studenten på oss.
Påtal om studenten.. Vår skola är efter, de flesta skolor har redan fått besök av ABC gruppen osv för att prova studentmössor, men jag tror att vår skola struntat i att boka in dem, vad gör man då?

Rebus:
Student - mössa = Katastrof!

Nej, nu ska jag kolla lite på desperate housewives, och sen käka spätta till middag!

Runway.

kollar lite på tv.. project runway. helt okej faktiskt, tycker det är ganska kul..
Slutade klockan 9 idag, lönt? haha. var hemma 11.. Imorgon är det onsdag, vilket innebär LEDIG FRÅN SKOLAN.

Typiskt nog ska jag jobba. skit oxå.


Godnatt kära läsare.

Imorgon är jag ledig från skolan. (är det varje måndag och onsdag,slappt sista år). Så då ska jag jobba. DRYGT. Upp 4.30.

Så, godnatt säger jag!

Blogg krångel en lördags kväll..

Blogg.se krånglar, ovanligt? Får se om detta inlägget kommer med..

Idag har vi faktiskt gjort rätt mycket. Vaknade vid 11 tiden, och åkte sedan till konsum och handlade inslagspapper till Isabelles födelsedags present. Vid halv 2 packade vi in oss i bilen och åkte till klagstorp. Där befann sig lite andra människor också. GRATTIS ISABELLE!

Frejabus var även där, sötnosen! hon har bränt sig på fingrarna, ser jätte läskigt ut. stackars liten <3.
Kalaset var trevligt, och god tårta och kakor serverades, tack!

Vid 17 tiden åkte jag och kim hem till Ludde. Kim å ludde spelade Xbox360 och jag spelade warhammer, woho. Levlade till level 9, haha.

Nu är vi iaf hemkomna igen, är lite slö. Men skall nog spela lite till tror jag...

Skriver mer imorgon igen!

Aj.

Har blivit hopplöst dålig på att uppdatera denna blogg, konstigt nog, för jag tycker det är ganska kul att skriva. Min vecka har varit hektisk, men ganska spännande. Har dock skärsår överallt på mina händer, så det går väldigt långsamt att skriva, och stavfel kommer in heeela tiden. Drygt.

Nu är det ÄNTLIGEN helg, ja, äntligen. Idag har vi (sen vi kom hem) inte gjort mkt. Kollade på film med mamma, eller ja, hon kollade och jag somnade på soffan. (typiskt va?). Made of honor hette den, visserligen sett den innan, så det kunde kvitta. Hade även fixat en film till. The waterhorse "legend of the deep". Handlar om lochness odjuret tror jag, verkade till att vara en ganska mysig film.

Imorgon är det kalas, Isabelle fyller 1 år, grattis! På kvällen vet jag inte riktigt vad som händer. Fick ett tips om en film, Låt den rätte komma in, kanske man skall se?

Nej usch, nu ska jag packa ner mig i sängen. Eller ja, jag sitter visserligen här redan, men kasta bort datorn skall jag.

Sov gott, kära läsare. (typ alla ni 3 som läser, haha).

Puss och natti. 

Nejmen.

Jag har inte orkat blogga på ett par dagar. fan vad tråkigt! lovar att skriva imorgon....eller i helgen.


Älskar kim, by the waaaaaaay <3

Nya bond filmen..

Nyss hemkommen från Ystad.. Kim ville se bond filmen, och mamma å pappa var också lite sugna så vi åkte dit allesammans och tittade, dock var filmen inte alls bra, enligt någon av oss..lite tråkigt.. Jag är inte särskilt förtjust i bond, och denna filmen gjorde det inte bättre..

NU, när klockan snart är midnatt sitter jag vid datorn och PLUGGAR (och bloggar lite givetvis,haha). Ska ha ett arbete inlämnat imorgon, och eftersom jag kanske ska övningsköra en del imorgon så har jag inte tid till att plugga då..
Skit drygt..

Medan jag sitter här, så sitter familjen + pojkvännen nere och tittar på en gammal bond film, de ville se äkta vara, haha!

Nej, nu måste jag plugga lite..

Ha det fint alla.

OCH PS. Jag vill ha min systers nya dator! Ds.

RSS 2.0