Hemma igen.

Yes, då var man hemma efter några timmar med föreläsning.. Föreläsningen var väl sådär. inte riktigt min hobby att snacka om Kina och Indiens ekonomi, men men. trevligt att man hittar på något med skolan iaf..

Kim är ju typ bäst i världen som hämtade mig i sjöbo nu ikväll, så jag skulle slippa vänta på bussen, TACK BEJB, du är en pärla..

Imorgon blire Psykologi lektion, sen syster för hela slanten <3..

Kanske trycker in lite träning också, eller om jag gör det på torsdag. får se, men nu är det dags att dra igång igen efter all öroningflammis.

Ha det fint alla, nu ska jag och min käre kim gå å sova

natti

orka skolan?

Ne, sitter å väntar på bussen. den går klockan 16.00. (är inne i ystad 17.00) väl där inne skulle jag ta bussen 17.30 för att åka till sjöbo å gå på nån föreläsning. Dock så ska vi inte mötas föräns klockan 18.30, så det räcker jag tar 18.00 bussen från Ystad, vilket resulterar i att jag hinner in på H&M och handla lite nödvändiga saker. Nåja, iaf, sen ska jag till Sjöbo. skit tråkigt. måste lyssna på nått jäkla föredrag. Vet ni vad de värsta är? jag måste åka hemmaifrån KLOCKAN 16.00 när de jag ska börjar 19.00.

dalaled suger.

Jävla samhälle lektion

AHH! Jag blir tokig! .. Sitter här, 22:11 och pluggar. Dumt va? prov imorgon och det hade jag heeeelt glömt bort. skitdrygt.. handlar om demokrati/diktatur och ideologier. Gäsp, verkligen.

Nej, åter till skitboken.

bilder

Haha, här kommer bilderna, lika bra å lägga in dem nu, annars blir det aldrig av ;P


Jag i bilen påväg till skånesdjurpark.


Älskling ute i parken=)


Jag ute i parken


En söt liten räv


En älg. haha

Ja, här var dagens bilder, eller ja, ni fick inte alla, men ändå:P  och för att summera. vi hade det JÄTTE mysigt.


Skånes Djurpark

Idag åkte jag och älskling till Höör. En tripp in till Skånes Djurpark. Riktigt mys. Gick runder ute i det fina (läs: KALLA) vädret.. Såg en massa djur, och jag klappade även en älg. Haha..lite coolt. Blev lite käk där inne, Kim åt en hamburgare och jag tog köttbullar med mos. Faktiskt jätte gott!

Kom hem vid 17 tiden.. Har inte gjort något speciellt sen dess.. Köpte lite vaniljglass gjorde vi förstås också, den skall snart käkas. Vi ska nämligen snart se Wall - E. Någon som sett den? Hoppas den är bra..

Nåja, jag uppdaterar mer imorgon, är ju ledig..

kommer lite bilder imorgon..


Malmö.

Kom nyss hem efter några timmar i malmö. Jag och kim tog bilen och körde till Jägersro center. Där handlade vi typ inget, eller jo jag köpte en bok. Camilla läckberg- isprinsessan. ÄLSKAR hennes böcker.. Sen tog vi en goood fika där inne..

Åkte vidare till jysk, hittade dock inte ett skit, jäkligt tråkigt.. Åkte vidare till EKO hallen och där köpte vi påslakan å lite sånt. Trevlans:)

Snart käk, sen en tur till stan igen för att handla gott tills ikväll..

Ha det fint alla!

Lyckad kväll..

Dagen igår blev kanon, hade jätte trevligt. Härligt snack, god mat och übertrevligt sällskap =) det får vi göra om <3.


utgång!

nu drar jag ut på på bryggeriet med dany å käkar en goood middag, sen till kingshead lite sådär:) Ha det fint!

gooood middag..

Åt nyss ryggbiff med pommes å berrasås, fyfan vad gott rent ut sagt. lite svamp och lök till där gjorde det ännu godare.. Nu sitter jag i sängen,med laptopen i knät å spricker nästan, riktigt proppmätt.

Snart börjar Idol, jag följer det lite.. Jag vet, Nörd. Haha. Men auditions-arna (stavning?) är skit roliga att kolla på, men sen när själva delfinalerna å sånt drar igång då pallar jag inte med det..

efter Idol ska jag göra en stoooor kopp VARM choklad(oboy) med den fetaste klicken grädde man kan hitta. (JO mamma, jag orkar visst det, haha).

Sen imorgon blir det middag på Bryggeriet med Dany, SKIT nice ska det bli. Äta gott och snacka jeeekla massa skit. Jag ska ta med mig kameran så det kommer bilder, I promise.

Sen är det fredag, vilket innebär HELG. denna veckan har gått jäkligt snabbt. härligt härligt.. I helgen vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se..Kanske lite bio? IKEA tar vi nästa helg, då kim fått lön. å DÅ ska det spenderas. haha.

Nej, nu är det som sagt idol, och sen varm oboy. sen får vi se filmen jag och kim hyrde i söndags. Haha, vi glömmer den hela tiden..

Skola + besök hos syster..

Kort skoldag idag, endast en lektion.. Gick upp en runda till Syster och Freja också, MYS <3
Skriver lite mer ikväll, måste ner och äääättaa ..

Kort skoldag

Som vanligt har jag korta skoldagar.. Går endast till kl 11.00. riktigt härligt.. Åkte in till Malmö med en vän och handlade lite, trevligt =)
Fick tag i ett par nya Jeans på Gina Tricot, skithärliga var dom..

Imorgon är det ännu en kort skoldag, fast skall upp till Syster och Freja efter åt =)! massor med snack och buuuus <3

Just nu tar jag det bara lugnt, kollar lite om vi har några läxor, men ganska tomt på den fronten, men jag klagar inte. haha.

Mina öron mår mycket bättre, så jag är happy!

IMORGON FYLLER DANY 18!!! Grattis gumms<3, det firar vi med gooooood mat och dricka på Torsdag kväll. Trevlans.

Nej, nu ska jag gå och titta vad kim har för sig, ha det fint alla.

Måndag kväll..

Sitter och tar det lugnt nu... Jag och kim skall snart se film..

Skola imorgon, Samhälle bara.. Skönt med endast en lektion! Ska redovisa lite, men det skall nog gå bra..

Äsch, jag har inget vettigt att skriva?

Hemtenta psykoanalys

Bläää. låter riktigt spännande va? haha.

Eller inte..

Sitter och pluggar nu, hade heelt glömt bort att vi ska lämna in en uppgift tills 23:59 ikväll. jävla skit!
Inget roligt är det heller, jag ska analysera en film vi sett i skolan (good will hunting) enligt erikson modellen. Skitkul.

Aja, om några timmar ska vi allihopa. Jag,kim, mor och far in till syster och andreas. De bjuder på middag! :) Gooott.
Ska busa med Freja som en tok också förstås:D

Har fortfarande ont i örat, men det är låååångt ifrån så ont som i Fredags, så nu är det på bättringsvägen, tack och lov.

Idag skulle jag och kim egentligen en tur till skånesdjurpark, men vi vaknade lite försent, typiskt, riktigt fantastiskt väder ute!
Aja, det blir antagligen nästa helg då:D

Igår åkte vi till bo ohlsson, handlade lite inför den kommande lägenheten (som inte finns riktigt än) haha. Men det kommer väl snart. Lite handdukar och sånt. Sen körde vi vidare till elgiganten, köpte en hemtelefon där..

Nej, nu ska jag plugga vidare. haha

Jävla skitöra.

Mm. Jag som trodde jag var på väg att bli frisk, men nej, för all del. fick åka till vårdcentralen imorse. visade sig att jag hade öroninflammation + sprucken trumhinna på mitt ANDRA öra också. så jag fick en ny,bättre medicin. hoppas den hjälper.

mår ganska piss nu, så jag orkar inte skriva.

Religion.

Nu sitter man i skolan, på religion lektion. Lite tråkigt. Allt vi gör är att googla dödshjälp. Ska ha nått prov på det nästa vecka så vi ska söka så mycket info vi kan.
Kunde vi inte gjort det hemifrån?

För alla er som vill dela min lycka - Jag är inte längre döv! Wiho! ingen är gladare än jag.

Längtar tills jag kommer hem,  min efterlängtade film kom igår, så jag ska se den:)

Ska köra i dag på lunchen, och vi går hel dag idag, så jag kommer vara rysligt hungrig i eftermiddag, lite jobbigt. men det löser sig nog.

Nej. nu börjar vi igen , ha det fint !

..........

Jag är så fruktansvärt trött. och jag är döv. jävla skitmög. idag är en riktigt dålig dag.

Trött..

Nyss hemkommen från skolan, riktigt härligt.. Lektionen idag var iofs ganska okej. vi såg "Good hunting will". Nu ska vi skriva en uppsats där vi analyserar den ur en viss vinkel. Ni vet freud och erikson å det där, blir nog bra.

Onsdag idag - snart helg! ingen aning vad som händer, inget stort planerat. Mys med Kim :)


Makaroner

Makaroner och korv till middag. gott..

Sen ska vi hem till syster. Nice <3 äta cupcakes och busa med freja <3

Lägenhet?

Ohhh, jag har fått dille på att inreda.. vill handla massor med kuddar,påslakan,fotoramar,ljus,möbler,poslin osv. problemet är bara att jag inte har någonstans att inreda. haha. Kim söker lägenhet, men det tar sin lilla tid. DRYGT!



Mitt öra gör ont igen förrästen.. =/.
Hoppas fasen att det är tillfälligt, sov jätte dåligt inatt, och jag orkar inte gå tillbaka till ruta ett...

Läxor.

Aaah, fått all läxa nu, som jag missat när jag varit borta. OH MY GOD säger jag bara. haha. jävla massa skit. Samhälle, religion, historia och Psykologi. ORKA!?

tur för mig att jag är ganska snabb på att plugga:).

Slutade 11.15 idag, härligt. 

Ska plugga lite nu, hörs senare !

Min kim <3

Skrivsugen.

Ja, jag är lite skrivsugen idag. om vad? jadu, ingen aning egentligen..

Har ett litet tips idag faktiskt. Åk över till danmarks tivoli i helgen! Det är sista helgen de har öppet på året, därför kostar BÅDE entré+ åkband endast 100 danska. superbilligt. Dessutom har alla restauranger och pubar där inne jätte billigt.

Imorgon är det skola.. Jag har dock ett litet problem, Jag hör inget. Och då tänker jag mest på mitt väckningsalarm. Hur tusan skall jag gå upp när jag inte hör väckarklockan?. eftersom jag ligger med mitt "friska" öra ner mot kudden, å mitt halvdöva öra uppåt, så hör jag inget... Får nog gå upp 04.30 när kim går upp, bara för att vara på den säkra sidan. Haha.
en sak är säker iaf, jag kommer definitivt hinna med att ätra frulle innan skolan! (något jag brukar missa).

snart ska jag och kim titta på Vantage point, helt okej action film, sett den på bio innan:)
Såg made of honor igår. Vilken übersöt film!, verkligen riktig tjejrulle, titta på den vettja=)

Ha det fint alla

På bättringsvägen..

Yes, känner att pecillinen hjälper nu, riktigt skönt. visst gör det fortfarande ont, men inte hälften av så mycket det gjorde innan.. Hör dock fortfarande inget på örat, riktigt irriterande..

Aja, semestern var i allafall underbar. Jag och kim Landade på fredag natten, och på lördagkvällen åkte vi på Marko å marias bröllop. Det låg mitt uppe i bergen och de gifte sig utomhus. hela bröllopet var utomhus, middag,dans , cermonin. riktigt härligt. tänk vad bra man kan ha det  när man bor i ett varmt land :)

Resten av veckan var super. Sol,bad och massa mys. Skönt med värme.

Kom hem nu i fredags natt.. gick och lade oss när vi kom hem, på lördagen åkte vi till sjukhuset med mitt öra, fick pencillinen å så.. tog det mest lugnt resten av helgen, jag har vilat så mycket det går, och kim har gjort detsamma, han började ju jobba idag, hans första dag! Riktigt kul för dig älskling, hoppas det går bra där :)

Jag är ledig idag, som alla måndagar, riktigt härligt.. Imorgon börjar skolan igen, har lite att ta igen, typiskt. haha, men det går nog.

Får skriva mer sen, nu ska jag städa mitt rum lite.

resebilder..

Kommer några av bilderna, dock inte alla..


Jag och kim i Mallorca på Marko och Marias bröllop. (6/9-08 kl 21.00)


Marko och maria. (de gifte sig utomhus, riktigt fint var det)


Jag och älskling <3


Snygge älskling vid poolen. Han förtjänar en STOR bild :)


Haha, söt bild på mig och kim va?:)


Bild på kims nya tattoo som han gjorde där nere.. Har ingen bild på min än, men det kommer..


Orkar inte lägga upp mer bilder nu, kommer kanske lite mer sen.

Hemma igen..

Ja, kom hem från Mallis i natt 02.05. Lagom trött nu.. Åkte till Ystad Lasarett innan och kollade upp örat, hade en sprucken trumhinna + öroninflammation.. AJ

Men fick pencillin så det ska nog bli bra snart =)
Orkar inte skriva så mkt idag. kanske senare.. lägger in bilder ofcourse.

BTW, har en ny tatto :)

@ Mallorca.

Yees. Sitter nere i receptionen nu. Jag och alskling. Nyss varit och spelat pa en arcadhall. riktigt nice. kort bil och sant. haha. Iaf, har ar hundra grader varm nere, riktigt harligt. jag har dock lyckats branna fejset, sa har rejalt ont.

Mitt ora vill heller inte ge med sig. Forkylningen ar borta, men mitt ora gor ont nastan hela tiden...:(
far ga till vardcentralen nar jag kommer hem.

Nej, nu ska jag inte sitta har mer. Ha det fint!

AAAAAAJ

Nu åker vi snart, och jag håller på att DÖ. min förkylning + öronont tar kål på mig. kommer böla som tusan på planet. haha. har läst att det gör jätte ont att resa med förkylning. JIPPI!

HEJDÅ

Dan före..

Japp, Då är det torsdag. Imorgon åker jag och kim till Mallorca. Wiiie:D:D Längtar som tusan.
Typiskt nog har jag dragit på mig en jävla förkylning. mår riktigt kasst. Ont i halsen, snorig, feber och ont i ena örat. mög mög mög!

Aja, nyss varit på apoteket. Inhandlat lite.

  • Ipren
  • Näsdukar
  • Näspray
Ja, all set! packat det mesta har vi också.. Lite hygien saker vi får ta imorgon först. Kostymen och klänningen ska vi oxå packa sen..

skulle egentligen till syster och fixa fransar å så idag, men eftersom jag är så sjuk är det inte bra.. vill ju inte smitta lilla söt freja. Därför skall mamma och pappa köra oss till flyget imorgon, istället för marie och freja.

Köpte även en locktång idag, eftersom jag vill vara fin i håret.

Nåja, nu ska jag kolla på IDOL och snora lite.

Ha det fint, skriver innan jag åker imorgon..

Jobb

Älskling fick jobb idag! GRATTIS HONEY <3

Kim

Älskling har skaffat blogg. Kimhagelin.bloggagratis.se

Ja.

Syster är bäst, så de så!

...

så jävla onödigt!

RSS 2.0