Söndag.

Idag är det söndag, helgen har gått fort.. I fredags var jag och kim och såg bio, Dark night. Den var faktiskt bra, eller, ja. filmen var väl sådär, men Heat spelade jokern så sjukt bra. I looove, lite sorgligt att han inte finns kvar i livet och kan få höra att han verkligen gjorde en kanon roll!

I går, dvs lördag, åkte jag och kim till syster och andreas. Kim å andreas åkte skåne runt ungefär, hämtade saker, och lämnade saker, sedan byggde de ihop en gaderob de köpt. jag och Marie + Frejabus förstås, åkte till malmö och strosa. Mys. Blev en ny vinterjacka.

De bjöd sen oss på gooood middag. Suverän potatisgratäng + kyckling filé. Smaskens! Vi åkte hem vid nio ungefär, sedan vid tolv åkte vi tillbaka till ystad, då mamma och pappa skulle hem från deras kväll ute i Ystad.

Idag händer det inte så mkt, är så sjukt trött och sliten!? känns så iaf. Imorgon är det skola.. Denna veckan lär gå fort.
Jag ska träna imorgon efter skolan, och kim ska på arbetsintervju *håller tummarna för dig*

Onsdag ska vi till ÖB, handla lite schampo och deos å sånt inför resan..

FREDAG ÅKER VI! <3
Najs, längtar som tusan:)

Nej, nu ska jag titta film:) ha det fint alla !

Nomineriiiing

Jag har blivit nominerad av käraste syster, Tack <3





















Utmaningen:
1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
 5. Leave a message on the blogs of the girls and boys you’ve nominated.

Jag nominerar följande:
www.daddyimawhore.blogg.se (sarah)
www.fluffypaws.blogg.se (ida)
www.honeyd.eatrice.se (dany)


Att bada eller inte bada..

Ja, jag blev helt sur innan idag.. Hela veckan har man fått höra att hela skolan (dvs 150 pers, minus alla som hatar friluftsdagar) skall till Skogen imorgon. Visst, jag gillar inte själv sådana här dagar, men jag tänkte att denna gången ska jag följa med. Att gå tipsrunda i Skogen å grilla lite korv å sånt är inte helt fel. Så jag och min klasskamrat Dany tänkte åka tillsammans.

När jag kom hem efter träningen idag, så öppnade jag min Frontermejl (fronter är ett system vi använder i skolan), så har min mentor skrivit lite info om morgondagen.

Vi skulle till stenshuvud och spela brännboll (vafan, vad hände med skogen?). Inte bara det, vet ni mer vad dör stod?
efter brännbollen går vi till stranden och badar.. Öh? ursäkta? Sommaren är över, jag är ledsen. det finns folk som redan använder vinterjackor och vinterskor.

Jag som tänkte vara så duktig att faktiskt närvara imorgon. så får man läsa det skitet..
Aja, jag och Dany bestämde att om det regnar stannar vi bannemej hemma, så vädret får alltså bestämma!

Dock HOPPAS jag på regn. hahaha..

Nej, nu ska jag duscha och sedan krypa ner i sängen och se Shan Atci's nya standup film.

...

Jag är lycklig.

I med och i motgång, alltid. Kim<3

Heliga tisdag

Yes, då är det tisdag kväll.. Idag hände inte så mycket, tog det lugnt med kim, sen stack vi till UNOS kläder, de hade halva priset på allt i butiken, så jag köpte mig en sommarklänning (nu till Mallorca).

Nu sitter vi och väntar på att klockan skall gå, vi ska nämligen hämta marie,andy och frejabuuus på Sturup. 23.30 landar dem:) Saknar dem allihop!

Idag fick vi ett positivt besked, kim ska på jobbintervju på måndag, sååå glad för din skull älskling, håller tummarna för att det skall gå bra!

Nej, nu ska jag kamma håret.

Söndag..

Söndag idag, tråkigt väder, annars är det en helt okej dag faktiskt. Ingen skola förrän onsdag, skönt.
Nyss duschat, så nu är jag ren och känner mig fräsch igen, haha.

Idag ska kim och jag ut och gå, härligt va?.. Nu kommer Marie och Andy snart hem, hoppas de har haft en underbar semester.. Snart åker kim och jag, om 11 dagar. Längtar som tusan..

Nåja, nu ska vi göra oss lite i ordning, sen står en tur i ystad på schemat. ha det fint.

Lördag.

Ja, denna lördagen suger. Jävligt kul.

Nej, nu är jag på så dåligt humör att om jag skriver mer blir det inga bra ord!

God middag

Nu är humöret mycket bättre. Huvudvärken har försvunnit, jippi..

Kim lagade supergod mat till oss för en stund sen, till det drack vi lite vin, och sedan delade vi på en cider. Super gott.

Tack älskling, för att du finns nära mig och lyfter upp mitt humör när det är som sämst!


rubriker är överskattat

idag är mina ord få.

Orka?

Lat?

Haha. ja, jag är lat. jag får inte min bärbara dator förän imorgon (vi får en bärbar dator från skolan, vi lämnar bara in den var sommar). Så nu sitter jag på kims dator, som står på soffbordet, så har jag tagit tangentbordet i knät, och musen i soffan, det går lite trögt å styra, men haha. ja, vad gör man inte när man saknar en bärbar dator.

Är lite seg faktiskt, funderar på att tappa upp ett bad, kim spelar ändå lite GTA på xboxet så.

Fotografering i skolan imorgon, sådär pigg på det ska jag säga ärligt. haha. Jag ska nämligen göra vid håret på måndag först, så ja, jag kommer likna jag vet inte vad på fotot imorgon. men men, sista året i skolan, så man måste väl vara med antar jag.

växlade pengar till resan idag, så nu är vi all set! härligt. GUD vad jag längtar, skall bli riktigt mysigt och skönt att komma ner i värmen + träffa Marko och Maria som vi ska till på Bröllop. nice..

kim gick ner till arbetsförmelingen innan idag, drygt att han inte fick skriva in sig som arbetssökande, man måste nämligen ha med sitt betyg samt papper som styrker de jobben han har varit på innan. lite trist. men ni har vi i alla fall betygen, så han får skriva in sig nästa vecka.

Nä, om jag skulle tappa upp ett bad och senare bädda ner mig i sängen med kim och titta på ngn film :)

Ha det fint allihopa.

Förästen, imorgon har jag och kim varit tillsammans i 18 månader, sött va ? haha . All kärlek till dig Kim.

Fortfarande hos marie å andy..

Yes, sitter fortfarande i Ystad. nice. kim är nere och klipper sig..

Första skoldagen idag.. visserligen inte lönt. kom dit 8.15. de sa "vi börjar vid 10.00 först". stack och fika med mogen och dany, kom tillbaka 10.00, då sa de att det blev uppskjutet till imorgon. Alltså började vi egentligen inte idag. haha

Nåja. varit en lugn dag. ikväll händer det inte så mycket.. ut och gå en runda. Skulle egentligen träna, men vafaan, har glömt våra träningskor där hemma, och de på träningen låter inte en använda sina vanliga skor. . och det kostar 100 kr bara för att åka hem och tillbaka, så hämta dem får vi göra i helgen, och träna på söndag. Sen blir det som vanligt igen. Riktigt störigt bara, när man ställt sig in på en timmes träning. Packat kläder och allt ju.
får ta en lååång runda idag istället. Lite tråkigt att sitta inne och göra ingenting, speciellt när här är så livfullt och härligt i Ystad om kvällarna. inte så dött som i dalaled. Haha..

nu ska jag ta och duscha, sen börja laga mat (drygt). Ha det bra alla.

@ Marie&Andy's place

Yes, ni har jag och kim bosatt oss hemma hos marie å andreas medan de är i väg i Bulgarien. Här är riktigt nice att vara:)
Nyss varit på körlektion, härligt. gick bra. förutom att idag, konstaterade både jag och min lärare, att jag är faktiskt bättre på att Fickparkera än att parkera vanligt. haha, ganska illa .

Nu är kim nere på Apoteket och handlar nån Gel till sina tänder (han var hos tandläkaren imorse). skulle kosta honom ca 450 spänn. KUL när man är arbetslös. Nej inte riktigt. Men men. Så är det.

Själv börjar jag skolan imorgon, Guuuud vad jag längtar. ska bli kul att träffa alla igen:). Men jag hoppas ändå det blir en kort dag, för jag villl spendera mycket tid i lägenheten. Bada osv. haha.

Kanske får vi våra datorer i morgon redan!? tror dock inte det, brukar dröja hundra år.
för er som inte vet det, så får vi varsin bärbar dator på skolan (dock lämnar vi in dem över sommarloven).

Nej, nu är det snart dags för fika med en vän, trevligt!

Ikväll ska jag hem om till dalaled, glömde lite grejer där, typiskt. kostar mig typ 100 kr fram och tillbaka. Haha. så jäkla klantigt.

Ha det fint alla, så hörs vi säkert imorgon.!

PS. vi såg hancock igår, rekomenderar den starkt, tyckte den var kanonbra. DS.

Trala.

Imorgon blir det en veckas semester! Och nej, det är inte mallorca jag talar om.. Dit åker vi inte förrän om 17 dagar.

Vi ska nämligen bo i Marie och andreas lägenhet. Wihoo (de ska till bulgarien). Ska bli riktigt skönt.

När jag ändå skriver, får jag passa på att gratta dem, de har nämligen bröllopsdag imorgon (19/8)! GRATTIS!

Sitter just nu och är lite sliten. varit i malmö hela dagen med älskling. Riktigt skoj. shoppat kläder osv. Åt lite festivalmat med. Kebab i baguett(?) var riktigt gott, även om det låter konstigt. haha

Nej, jag hör av mig mer imorgon..

Ramlösa blåbär + chashewnötter.

Yupp. Ramlösa och Chashewnötter är det som gäller nu. Är tosig i det.

Sitter vid datorn, hade tänkt spela lite the sims. haha. Snart kommer Marie,andy och Frejabus hit. trevligt :D
egentligen orkar jag inte skriva något. får komma mer sen..

körlektion..

Ah så drygt! ställde klockan på 09.00, och som ni flesta vet (?) så HATAR jag att gå upp så tidigt! (ja, allt innan 12 är tidigt för mig). och när jag gjort vid mig, och var redo för att köra till ystad. för att ha min körlektion, så ringer Sjölin&Lantz och säger att min körlärare fick åka akut till tandläkaren !? Men wtf.

Nåja, fick en ny tid lite senare idag. 15.20, men det innebär massa busstider å skit att hålla. drygt!

Nu är malmöfstivalen igång, eller ja, snart iaf.. Någon som ska dit? själv vet jag inte. där är ganska trevligt inne, händer ju en del, men det är inte min favorit festival.

Nä, nu måste jag städa mitt rum, här ser för jävligt ut.

Ha det fint.

lite ombyggnad

Sitter och leker lite med bloggen, gör om den litegrann, får se hur det blir i slutet.. :)

Resedagbok

Yes, har lagt in alla bilder på datorn nu. Får se hur många jag lägger upp, får kanske ta allt i omgångar? Nåja, vi får se.

Här kommer lite bilder från första veckan, har inte satt datum på bilderna, så kommer inte ihåg vilken dag de är tagna.



Dag 1.
Nu är vi i Danmark, första Pausen efter vi kört hemmifrån påväg mot ITALY!


fortf. dag 1
Här är kim, på båten mellan danmark tyskland


fortf. dag 1
Kim på hotellrummet i Tyskland. Vi övernattar alltid en gång när vi är påväg ner, för att slippa köra hela vägen


Dag 2.
Jag och kim i bilen


Fortf. dag 2
Lite bergs-foton från bilen. här är vi i Österrike


första dagen nere i italien, kim,pappa och mamma på bild. vi är påväg ner till Lasize. (staden där vi bodde)


första veckan i italien.
Kim och jag satt på någon restaurang och käkade gott.


första veckan i italien.
Mamma och pappa i poolen


första veckan i italien
Vi åkte till en annan stad. sirmione, den var omringad av en borg.


Första veckan i italien
Jag och kim i Sirmione


första veckan i italien
Fin utsikt från stranden


Första veckan
Jag och kim badade jacuzzi. den låg jättefint högt uppe så man såg ut över Gardasjön.


Första veckan
Jag och kim spelade rätt mycket biljard där nere, SKITSKOJ :)

ANDRA VECKAN


Jag och kim satte oss vid poolkanten i väntan på att vi skulle orka gå ner i stan (värmen gjorde det jobbigt)


Man ser kanske inte så bra, men i den oranga (läs fula) gardinen, sitter en FET syrsa. den var fan inte mysig. haha


Vi åkte till gardaland (stort nöjesfält)
Detta var dock ANDRA gången vi var där, vi var där en gång i första veckan också, men hade inte kameran med mig då.


Jag och kim utanför gardaland, precis innan vi gick in.


Kim ska alltid va cp. Haha, nåja, här är vi inne på gardaland.


Jag och kim utanför egypten, en karusell som går långt under jorden


här är en av köerna till Mammut (en ny karusell på gardaland) drygt!


URK, kim fjällar. haha


Jag och kim, i bilen på väg hem mot sverige


påväg hem, i alperna fick vi ett jätte oväder


Det vida ni ser på bilden är moln, de var jätte långt nere, helt sjukt. såg väldigt wierd ut.


NU orkar jag inte lägga ut mer bilder, vi kom som sagt hem i morse, och jag är lite seg, men det kommer fler, i prómise. ha det fint alla!



Hemma Från Italy.

Yes, nu är man hemma. Eller rättare sagt, vi kom hem i förmiddags, runt halv 11. Men vi har sovit tills nu, eftersom vi åkt bil hela vägen från italien, till Sverige, i sträck under lite mer än ett dygn. haha. Så trötta var vi alla, speciellt pappa, eftersom han körde.

Både jag och kim har haft det jätte härligt nere i Italien. Varmt så man skulle kunna smälta, men riiiktigt härligt.. Orkar inte skriva så mycket ingående just nu, men ikväll lovar jag det kommer lite resedagbok med bilder.

Ha det så bra alla .

Nu àr man i Italy

Hittade ett internet cafe hàr nere. typiskt mig va? haha. Aja, nu kan man iaf prata med kompisar. far dock svara pa kommentarer lite senare, har bara 11 min pa mig att surfa. HAHA. vi har det nice som fan. Jag lever pa Pringles chips och bacardi Breezer. Har finns Jacuzzi utomhus, med utsikt òver gardasjòn, den provade jag och kim. riktigt nice.
kommer bilder sen,.

Nu ar jag svettig, och shoppingsugen.. tur allting har òppet lànge hàr nere. ha det fint alla. sè hòrs vi!

Hoppas Marie,Andreas och frejabus har det fint i vàrmen!

Och dany, om du làser, jag har handlat en liten present till dig idag, spànnande va? haha :D

HEJDé ALLA:D

RSS 2.0