Tröttis..

Ojdå, gud vad slö jag blev när jag slängde mig i soffan.. Blir tidig sänggång idag. Kanske somnar jag och kim samtidigt för en gångskull.

Kim sitter och spelar xbox, och jag tittar på.. På torsdag skalll vi köpa playstation 3 så då ska jag spela. Tänkte köpa spelet litte big planet, det verkar vara ett riktigt madde-spel. haha.

Imorgon är det skola. Sv C, sen äre att kila till syster och Freja bus!!!<3

Nej, jag måste duscha nu, sen halvslöa till en film och sen soooova!

GODNATT KÄRA LÄSARE.

NAJS:D

fick studentsakerna idag:D

Mjukisbyxor, tjocktröja, champagneglas,visselpipa,penna och SÅKLART MIN JÄÄÄÄKLIGT SNYGGA MÖSSA.

lägger in bilder på den sen.

omg vad snygg jag kommer va på studenten. hih

och så var det kväll.

Nighti night alla.

Bra utemöbler?

Någon som vet en bra affär där de säljer utemöbler (som vi skall ha till vår balkong) som inte kostar skjortan? Vår balkong är ganska stor så ett vanligt bord med stolar bör få plats.. Ska mäta för säkerhetskull.

Men kom gärna med förslag! Allt utom IKEA är välkomnat. (där har vi kollat).
Gick nämligen ut på balkongen alldeles nyss, och GUD så himla skönt där var.. Och om vi vill kan vi öppna upp. (fönstrerna går att dra åt sidan). oh. så härligt och man får SÅÅÅNA vårkänslor när man står därute och tittar ut.

GISSA BILDEN.

VAD ÄR DETTA, OCH VAD HAR HÄNT?



bilder.

Btw. Här är en bild, tagen från vår underbara inglasade balkong!
Mysigt område vi har...


Underbart väder.

Åh GUD vilket underbart väder, ser så himla skönt ut alltså..
Paulin var här idag, mys. Pratade om allt möjligt..

När Kim kom hem så åkte vi och handlade. Köpte mat tills imorgon och lite basvaror. och en liten kladdkaka följde med, haha.
Käkade iaf lövbiff med rösti idag MUMS. Men nu är all lövbiff slut i frysen. Trist, det var så himla gott! (mor och far kom och fyllde på frysen med kött för ett tag sen).

Nu är jag i alla fall mätt som tusan, vi hade planer för kvällen, men de sket sig, tråkigt nog. Ska iaf gå ner och få tvätttid, för det behövs!

Imorgon blir det malmö på dagen, sen antagligen träffa sandra lite senare framåt kvällen. Hoppas på en promenad , och att det är fint väder.

På torsdag skall jag och kim till Nova lund. (jag ÄLSKAR novalund). blir att köpa ett PS3, så här skall spelas hela helgen.
(ni som vill är välkomna att komma hit och gamea med oss). Ska bla köpa MGS4. Najs najs.

Nej, nu måste jag ta tag i disken.

Söndag..

Ligger i sänge nu. det har varit en lång dag..

Jag och kim steg upp, käka frulle och gjorde vid oss, sedan var det dags för dop. Lille Wilmer skulle döpas. Var där tills ca 18, sen köra och lämna mamma å pappa i Skurup, sen fortsatte vi hemåt.. Här hemma gjorde vi inte alltför mycket.. kollade lite film.
Nu är jag iaf jättetrött, och älskling har redan somnar brevid mig. Tycker synd om honom att han ska jobba när han har så ont. (han har haft ont i bröstet/armen i flera dagar) Stackars sötnos!

Nu ska jag iallafall sova! Godnatt på er!


Älskling, i somras då vi var i Italien tillsammans.

.

Jag mår så bra, helt fantastiskt bra, faktiskt.

Och allt är min underbara Kims förtjänst.

Jag älskar dig hjärtat.

Lördag.

Gick upp vid sju imorse.. Annika kom och hämtade mig vid lite i 8.. Sen for vi till ÖP skolan. OMG säger jag bara. den är enorm jämfört med lilla JB. Jag gillade inte alls den skolan. Usch och blä. JB däremot, är kanon!

I alla fall, så gjorde vi högskoleprovet. 8.30-16.20. Låååång dag. Jobbigt som tusan att göra prov på en lördag, haha. Men nu är det gjort.Dock gick det inge vidare, haha..

Nu sitter jag och kim här i mörkret, Earth hour, så har släckt ner lamporna i lägenheten. dock sitter vi båda vid datorn. HAHA. kasst egentligen.

Jag är förbannat trött.. men måste ju vara upp, det är lördag!
Imorgon är det dop för mitt kusinbarn, så dit skall vi.

Nej, nu orkar jag inte skriva mer, haha.

Me liiiike



Studentklänningen? Ja, det vet jag inte. men jag har köpt den I allafall, så kanske använder jag den till det! DOCK inte det svarta bandet:P

nelly.com = BLÄ!

Guuud vad arg jag var innan.. Jag beställde en klänning (studentklänning) från nelly.com den 12/3.. Och det stod 2 dagars leverans. SKITBRA tänkte jag.. Men så har jag inte fått den än, så jag mejla dem igår, och svaret jag fick var "nej, du hämtade aldrig ut paketet så det blev tillbakaskickat hit här, så vi har satt tillbaka dina pengar på ditt konto"

Jag bara what the fuck!? Jag har inte fått någon AVI eller smsAVI som jag kryssa i jag ville ha.. så jävla kasst. Dessutom, har man ALLTID minst 2 veckor på sig att hämta ut ett paket, innan de returneras till avsändaren. och jag såg på mitt bankkonto att de skickade tillbaka pengarna redan den 20/3. Så de påstår alltså att min klänning, har på 7 dagar, skickats hit, hunnit vända och skickats tillbaka SAMT att de REDAN skickat pengarna tillbaka (vilket brukar ta 3 bankdagar)

SÅ JÄKLA MYCKET LÖGN. blir så jäkla arg. Fyfan för sådana företag..

Nåja, jag fick mina pengar iaf...

NU TILL NÅGOT ROLIGARE..
Jag budade mig till en klänning på tradera! Wie så fin. Ska vara såå fin på studenten.. Fin klänning, fina skor, fin HÅRFÖRLÄNGNING och såklart skitsnygga fransar!! Syster fixar..
Skriv jättegärna till mig eller henne förästen, om ni också vill ha ögonfransförlängning. Håller länge och det är skitsnyggt!

våffel sugen.

Skulle egentligen varit hos mamma och pappa och käkat våfflor nu. ÅH så gott. Men de hade glömt att handla.. typiskt.

jag tröstar mig med lite gifflar. haha

Home sweet home.

Jobbat idag med, vilket resulterar i att jag är förbannat trött.. men jag tänkte ta en dusch för att pigga upp mig, kanske jag lyckas...

Vi ska snart till affären.. Handla kiwi i mängder. vi har ätit två korgar på 3 dagar, haha. det är så himla gott! Och det är skönt att ta med sig till jobb..

Idag när vi kom hem blev det makaroner,kötbullar och bacon. konstig blandning?.. Nu är jag i varjefall riktigt slö.. Vid 21 blir det filmtajm med älskling.. Vi har gjort det ett par kvällar i rad nu, bäddat ner oss i sängen i vårt nya otroligt mysiga sovrum, och kollar på filmer.. Ikväll blir det en skräckis! LÄSKIGT. Iallafall så slutar filmen lagom tills vi ska sova, eftersom vi stiger upp 04.00 om morgnarna.

Nästa vecka skall jag och kim boka resa tills i sommar.. Men vi har ingen aning om var, verkligen INGEN ANING. så snälla, hjälp, har ni något reseförslag så kom gärna med det.

Ha det fint alla!

Mätt..

fyfasen vad mätt jag är.. käka wok. GOTT..

glömde att jag lovat er bilder på sovrummet.. förlåt, får bli en annan dag. haha. orkar inte nu.

Varför försöka?

Orka lägga energi på vissa människor, vi är ju inte ens direkt jättenära vänner. Nej, slut på det NU!

Jobbade idag, jävligt drygt.. Jobb imorgon, ännu drygare. men jag blir RIK SOM ETT TROLL, och fyfasen vad jag och kim ska boka resa alldeles snart.. Wiehoo. Och jag skall shoppa tusan. Nej FY vad det är härligt med pengar. förstår inte hur folk kan leva enbart på sitt studiebidrag. Jag älskar att ha en extra inkomst. MUMS.

Kim, darling. Du är allt, och jag älskar att bo ihop med dig <3

Finally..

Nu är vi äntligen klara med allt som skulle göras.. Klockan är snart 19.00 och jag skall påbörja maten.. Lövbiff,kroketter och MASSOR med svamp!

Är dödstrött, och jag skall upp 04.00, Jobb imorgon.. Orkar inteee, men skönt med pengar.. Blir att gå och lägga sig tidigt.. Måste duscha och lite sånt med..

Helgen har sett ut såhär:

Fredag:
Jobbade tills 14.15, var hemma ca 16.30. Köpte färg och for hem. Började plocka ut alla möbler från sovrummet, och sedan maskera väggarna och putsa ner tapeten.. jääävligt drygt.. vid 21 tiden var vi klara, och började måla.. Själv målningen gick fort som tur var, men sedan var vi tvugna att vänta 2 timmar, för vi skulle måla en gång till.. Vi var klara med målningen ca 01.00, och då somnade vi ute i storarummet jäkligt snabbt. haha..
Mamma och pappa kom in en sväng också, och lämnade en roller, som vi missat att köpa. haha.

Lördag:
Steg upp, åkte och hyrde släp och körde till IKEA. Där var vi ganska länge, var hemma ca 18.00.. Började plocka bort maskeringstejpen och dammsuga sovrummet, för att sedan börja bygga ihop möblerna..tog vääldigt lång tid.. vid 23.30 var vi så trötta så vi gick och la oss, utan att vi blev färdiga..

Idag:
Steg upp och fortsatte bygga ihop möblera, städa hela lägenheten och rensa kläderna.. sen kom mamma och pappa, sen for vi och handlade.. nu är vi färdiga.. och TRÖTTA..

Sovrummet blev kanon fint! Svart fondvägg, ny sängram, ny byrå, ny lampa och rullgardin!! Bilder kommer imorgon..


stressig helg..

haha, hela helgen har varit stressig.. I fredags målade vi fram tills ca 01.00.. haha.. och igår byggde vi möbler tills ca 23.00.. vi är ännu inte färdiga, så vi ska bygga idag oxå, hoppas vi blir färdiga.. men det är rätt lugnt..

ikväll blir det att göra ingenting, jobb imorgon och jag är SJUKT trött. haha.

tattoo.


Min första tattoo, gjordes i bulgarien 2007.



Min andra tattoo, födelsedagspresent från kim 2008.



Min tredje tattoo, gjordes i mallorca (magaluf) september 2008.


Lite crapiga bilder, förlåt. men har inga bättre.. brukar inte fota mina tattos. haha


Utmanad av http://danielletn.blogg.se/

Berätta 8 saker som ingen vet om dig (Kan inte garantera att alla INTE vet, haha)

1. Jag och kim skall köpa en Mops i Maj/Juni månad (pratat med kenneln idag)

2. Jag är otroligt rädd för spindlar

3. Min favorit tv-serie är One tree hill

4. Jag ska söka in till socionom linjen på malmö högskola

5. Jag går nästan alltid barfota (använder typ aldrig strumpor)

6. Min absoluta favoriträtt är Korvstroganoff

7. Jag har aldrig rökat (inte ens provat)

8. Jag har tre tattueringar och funderingar på min fjärde.

Seg?

Usch, nu är jag riktigt trött.. Nyss duschat, och nu ligger jag nerpackad i sängen med laptopen i knät. Snart wallanderfilm.
Var hos mamma och pappa idag.. Åt riktigt god middag, stek,sås och potatis. MUMS. till efterätt blev det glass,maränger och chokladsås. ÄNNU MERA MUMS. haha. det var iaf himla gott alltihop!:D

Imorgon ska jag till Sandra. vi ska luncha ihop. ska bli riktigt nice <3.

Nej, film var de ja..

Nyvaken.

Nyss stigit upp. Kim håller på att fixa lampan i vardagsrummet. Den är rätt söt faktiskt.










Sen köpte vi även nytt soffbord igår..


Skitnice, glasskiva uppe på oxå så man slipper repor som i vårt förra. Vi har temat Svartbrun på alla våra möbler i vardagsrummet, och så kommer det bli nästa helg i sovrummet också. då vi ska köpa två nya möbler.Ska bli riktigt härligt.


Mätt som tusan.

Haha ja, blev lite sen middag. närmare nu klockan 22. Kyckling och potatisgratäng. FY, för sent för så mäktig mat. haha. Nu sitter vi här, uppblåsta..

Anledningen till att det blev så sent var för att vi har varit på IKEA och handlat idag. En lampa och ett nytt soffbord. Och soffbordet hade 32 punkter i visningspappret, så vi hade en deeeel att sätta ihop. haha. Och nästa helg blir det ännu värre. Ny sängram och gaderob. haha. Men vi har iaf något att göra.

Gårdagen gick fort.. Jag mådde dåligt i princip hela dagen, men det gick över sen på kvällen, vilket var skönt. tror det var tröttheten som tog över.. I allafall så kom Ludde och hans vän hit, de skulle på fest. Jag och kim erbjöd oss att hämta dem på natten. (i Hammenhög). men vid 22 somnar min kära lilla kim. haha. jag satt uppe, och mådde sådär, trött, och hängig var jag. BLÄ. men iaf så hörde ludde av sig, och jag och kim skulle köra, men han vägrade ju att vakna! haha. så det blev att jag fick köra.. läskigt, det var dimmigt som fasen.. Jag körde härifrån ystad, till hammenhög, sen till skurup för att lämna dem där, sen hem hit igen. tog nästan 2 timmar. fyfan. trött var jag när jag kom hem.

Nåja.. Imorgon är det söndagsmiddag hos mamma och pappa. GOTT!

Nu ska jag kolla film.

Gör om..

Håller på att göra om min blogg.. kommer se lite tråkig ut under helgen, så att ni vet.

btw, har köpt min studentklänning.


Kärlek

... Kärlek är det bästa som hänt mig!

Kim Dennis Valentine Christer Hagelin. <3



Måndag

Nyss hemkommen efter en liten promenad med Sandra och hennes söta vovve. Det var härligt att vara ute, lite kallt dock.
Annars har jag inte gjort mycket idag. Kollat några avsnitt förhäxad. haha.

Imorgon blire att åka till malmö med Annika <3! Skönt att komma upp tidigare än vanligt då jag skall ta tåget klockan 10. Vi ska gå runder i stan och fika å shoppa lite. Härligt!

Nu skall jag laga chili con carne!

PS. håller tummarna för syster imorgon!! Ds.

slö dag..

Lagom trött är jag, trots att jag sov länge imorse.. Men imorgon ska jag sova ännu längre. haha. för sen ska jag nog jobba igen i think. Sen ska jag antagligen tvätta :) har en del tvätt, haha.

Idag har jag spelat rätt mycket wow. NICE.

Nej, nu ska jag sova.

Gårdagen.

Igår steg jag upp vid 04.30. frivilligt, en lördag. Haha. Var helt död. Körde till Louise i Skurup och hämtade upp henne, sen började vår tur upp mot ullared. :D. Tre timmars bilkörning med massor av sång och prat. kunde inte bli bättre. Väl däruppe handlade vi lite och gick låånga runder inne i varuhuset. riktigt skoj. Sen var det 3 timmar hem igen. haha.
Skoj hade vi i alla fall.

När jag kom hem var jag halvt död. riktigt seg och sådär. Jag, Kim och Annika skulle bowla mellan 21-22. men bowlinghallen ringde och frågade om vi inte kunde komma ner direkt (klockan var typ havl 8 då). det kunde vi ju inte. De ville nämligen stänga, för ingen annan än vi hade bokat. Haha. INGEN hade bokat, på en lördagskväll? Herregud. Nåja, vi struntade i bowlingen.
Kim återgick till sitt tv-spelande och Annika kom hit upp.

Lite god dricka och bra prat, sedan drog vi till Donna. Där nere hade vi übertrevligt:)
Kvällen slutade vid 1, då Annika skulle ta tåget hem. fast precis innan det blev det naturligtvis en hamburgare i ÖPkiosken. haha.


Jag, tagen med en kass mobilkamera.

Vi, inne på donna.

Alldeles underbart

Jobb imorgon! ah, så skönt. Fick lön idag, ÄNNU skönare. haha. Idag är en toppen dag, en riktigt bra dag.

fortf. snorig

Min förkylning är fortfarande kvar..den försvinner typ aldrig. BLÄ.

Min syster fyller som sagt år idag, hela 23 år! så vi ska dit, så fort kim kommer hem:) där bjuds det på mat. NICE.
de ska även få tillbaka deras stol, som vi lånade för ett tag sen, haha.

Grattis syster

GRATTIS SYSTER PÅ FÖDELSEDAGEN!

Ullared

Woho, ska till Ullared på Lördag. Med lussan! ska bli riiktigt skoj faktiskt. packa matsäck å lyssna på tjejmusik hela vägen. Jo, jag skall ju köra. haha. ska bli spännande och se om jag hittar upp dit.

Är hemma igen vid 18 tiden, så kanske blir bio eller bowling då med kim och annika, eller vad som nu händer.

Helgen kommer bli riktigt bra i alla fall.


Helgen.

Förutom att kolla på nya tapeter osv är jag sugen på bio och bowling. skall fråga fröken Annika när jag nu får tag på henne.


Snorig.

Jäkla förkylning ger aldrig med sig, blä. Fast jag känner mig lite bättre än igår faktiskt, det är ju inte helt fel. Idag har jag inte gjort alltför mycket.. städat lite och sådär. helgen blir riktigt rolig, ska iväg och kolla på ny tapet. wohoo, och även en ny förvaring till våra kläder, typ en byrå eller så.. kommer bli riktigt nice.

Det jobbiga med förkylningen är att jag hostar så mkt tills jag typ klöks, eller något. jättejobbigt.

Ska snart ner till åhlens.. eller ja, de har ju öppet tills 20 så, får gå ner då..tänkte kolla om de har någon rolig bok.

Natti.

Nu är klockan 03:44 och jag har spelat färdigt.

godnatt.

RSS 2.0