Finally..

Nu är vi äntligen klara med allt som skulle göras.. Klockan är snart 19.00 och jag skall påbörja maten.. Lövbiff,kroketter och MASSOR med svamp!

Är dödstrött, och jag skall upp 04.00, Jobb imorgon.. Orkar inteee, men skönt med pengar.. Blir att gå och lägga sig tidigt.. Måste duscha och lite sånt med..

Helgen har sett ut såhär:

Fredag:
Jobbade tills 14.15, var hemma ca 16.30. Köpte färg och for hem. Började plocka ut alla möbler från sovrummet, och sedan maskera väggarna och putsa ner tapeten.. jääävligt drygt.. vid 21 tiden var vi klara, och började måla.. Själv målningen gick fort som tur var, men sedan var vi tvugna att vänta 2 timmar, för vi skulle måla en gång till.. Vi var klara med målningen ca 01.00, och då somnade vi ute i storarummet jäkligt snabbt. haha..
Mamma och pappa kom in en sväng också, och lämnade en roller, som vi missat att köpa. haha.

Lördag:
Steg upp, åkte och hyrde släp och körde till IKEA. Där var vi ganska länge, var hemma ca 18.00.. Började plocka bort maskeringstejpen och dammsuga sovrummet, för att sedan börja bygga ihop möblerna..tog vääldigt lång tid.. vid 23.30 var vi så trötta så vi gick och la oss, utan att vi blev färdiga..

Idag:
Steg upp och fortsatte bygga ihop möblera, städa hela lägenheten och rensa kläderna.. sen kom mamma och pappa, sen for vi och handlade.. nu är vi färdiga.. och TRÖTTA..

Sovrummet blev kanon fint! Svart fondvägg, ny sängram, ny byrå, ny lampa och rullgardin!! Bilder kommer imorgon..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0