Härligt.

Nu har ännu en vecka gått. Söndag idag, vilken brukar vara jobbigt (eftersom morgondagen oftast består utav skola, eller som nu, sommarjobb, haha) Men ICKE! Jag riktigt längtar efter att veckan skall börja. Vi åker nämligen till ITALIEN om 4 dagar. Riktigt sköönt. Har börjat packa lite så smått, eftersom både jag och kim sommarjobbar, så gör vi inget speciellt om dagarna efter jobb, så några nämnvärda kläder behövs inte, därför packas de redan. Idag har vi även inhandlat lite resematerial. För er som inte vet det, så åker vi ner till italien - med bil. Pappa kör! Tar ca 2 dagar, och det är Super mysigt.
Vi har gjort likadant varje år vi åkt dit, så här får ni ett litet schema!

  • Bilen rullar ca 05.00 från dalaled. Vi kör till Gedser (danmark)
  • 09.00 går båten från danmark till Rostock (Tyskland)
  • vi kör i TRÅKIGA tyskland hela dagen (tyskland är inte särskilt vackert)
  • (?.00) stannar vi på ett hotell och sover.
  • ca 08.00 eller något liknande, kör vi ifrån hotellet, kör vidare mot Österrike.
  • kör bland berg och mycket vacker natur.
  • 16.00 brukar vi landa i italien, på vårt ställe!
Mellan alla punkter ingår lite kissepauser, fikapauser, kö på autobahn osv. haha.

Nåja, nu ska jag gå och titta lite film!


Här är våra böcker som vi köpte idag! kim ska läsa Änglar och demoner på vägen ner, och jag ska läsa Mias systrar (har läst ALLA i den "serien". älskar verkligen de böckerna.)

Snart resaaaaa!

Då var det lördag, Och det innebär SNART åker vi! fyfasen vad jag längtar. Fyra dagars jobb kvar (mån - tors) sen fredag morgon då åker vi =), Ska bli så himla skönt. Sol&bad, Gardaland (amusment park), god mat och dricka ohh, det ska bli så härligt. Fredag morgon vid 05.00 ungefär åker vi!

Hahah

Tittade igenom lite bilder som ligger på min dator. Hittade denna, som är ifrån När vi var på Zoo i Barcelona i vintras. Rätt söt ;)


Lite fjärilar i magen ja..

Idag är det Söndag, den 13 Juli, vilket innebär pappas födelsedag! (grattis). Jag och kim gav honom (+andreas) en whiskyprovning på Häckebergaslott, så det blir nog trevligt.

Söndag idag då, Jobb imorgon. lite drygt, vill sova lääänge fler dagar. haha. Nåja, dagarna går åtminstone fort. Snart Italien då. Både jag och kim längtar über mycket. Nu är det bara 11 dagar kvar.. Härligt..

Idag blir det nog mest slapp. Är lite seg. Men hoppas ni alla får en super söndag.

Ha det fint.

Middag på Prins Charles..

Idag har vi haft kalas för pappa här hemma, trevligt. Fast han fyller inte år föräns imorgon, så han får min och kim present då först, haha. Kakor och tårta, mums..

Nu på kvällen åkte jag och kim till Ystad och åt på Prins Charles (tack syster). Båda åt oxfilé med klyftpotatis. och det var en suuuper god sallad till! En xider för mig, och en cola för kim, eftersom han körde. super mysigt.

På vägen hem gick vi in om "hemmakväll" och hyrde 3 filmer. Man får ha 3 filmer i en vecka, för endast 120 kr. skit billigt. Blev filmerna He's the girl (mitt val,haha), Resurrecting the champ (Kims val), och Stranger inside (bådas val). Får se vilken vi ser idag.

Nej, nu är det filmdags. hörs imorgon!

fredagskväll med trevligt sällskap!

Yes, då var det fredag igen då. Veckorna går fort som tusan nu när man jobbar, skönt är det.. Igår var dock en väääldigt dryg dag. När vi kom hem efter 8 h arbete. fanns det 15 kubik VED här hemma, de skulle rullas in i veboden, Jippi. Haha. Men eftersom vi var 4 som hjälptes åt(mamma,pappa,jag och kim) så gick det rätt fort.

Vi bokade även vår resa igår, något dyrare än tänkt, men å andra sidan har vi slitit för pengarna så. Mallorca den 5/9 :)

Nyss har jag,kim och vår vän Love kollat på film och käkat pizza. Väldigt trevligt, blir kanske att hitta på ngt imorgon efter kalaset. Vi ska fira min pappa, som fyller år på söndag (grattis).

Nej, nu ska jag spela WII med kim .

Ha det fint alla!

En ganska trött madelene..

trött, jotack.. Kom hem från jobbet alldeles nyss nästan. Mamma och pappa jobbade över, så jag och kim fick vänta i matsalen på dem.. Lite drygt, men men, hemma nu iaf..

Kvällen bjuder inte på så mycket. en vaarm skön dusch och lite lost tittande. Vi är på avsnitt 10 av 14 på sista säsongen, så de ska bli spännande.

Lönen kommer på torsdaaag (weei), då jäklar blir det växling till euro (italienresan om 16 DAGAR), samt bokning av charterpaketet. Sen lär det bli ganska tomt på kontot igen, haha.

Btw, har ni något förslag på någon bra serie man ska börja följa? vet inte riktigt vad jag är sugen på. Jag vill följa one tree hill, men tror ni kim vill det? haha, noway.

Helgen vet jag inte hur den blir än.. Pappa och mormor fyller år på söndagen, så det lär bli kalas, trevligt. Annars får vi se..

Lever förtillfället bara genom jobb, haha. vill komma förbi dessa 12 arbetsdagar som finns kvar, sen vill jag till sköna italien och bara njuta av värme,sol och massa underhållning.

Anyways, nu orkar jag inte skriva mer här, ha det fint alla!

Söndag.

Helgen har varit ganska lugn.. I fredags var vi en sväng i Keiths lägenhet där ludde befann sig.. Spelade lite guitar Hero. nice.. När vi kom hem somnade vi ungefär direkt, haha. dvs vid halv tio tiden..

Igår kom syster,Freja och andreas hit en sväng. Blev god mat ute i trädgården:)..

Söndag idag, vad händer!? inte så mycket faktiskt, jobb imorgon så.. Är ganska slö i dag, blir kanske att titta lite på film eller spela lite Sims 2...

Snart är det Italien, Haha. Kan inte sluta tjata, jag vet, men det är faktiskt bara 18 dagar kvar. Wiie..
Det ska bli sååå himla skönt.

Och btw, vi har hittat ett hotell i mallorca som vi fastnat för. Blir antagligen det, men vi har ju till torsdag på oss att bestämma så. Men här kommer iaf en bild.

Här är hotellet vi tänkt oss på bo i mallorca (4/9-12/9)

Snart semester..

Jupp! nu är det bara 19 dagar kvar tills Jag,Kim och mina föräldrar åker till Italien. Härligt. där nere ska vi spendera två härliga veckor..

På torsdag får jag och kim lön, vilket innebär att vi även bokar våran andra resa då. Vi ska till Mallorca 1 vecka. den 4 september till den 12. Där ska vi även hälsa på Marko och Maria och gå på deras bröllop. Egentligen skulle vi bara vara nere över helgen och gå på deras bröllop. Men vi tänkte ta lite mer semester när vi ändå är där, så det blir ett charterpaket från Ving. Nice!

Ska även få mina ögonfransar och naglar gjorda av min kära syster, så jag kommer vara superfin!

Nu ska vi snart käka (grillat med potatisgratäng,sallad och GOOOD tzatsiki. Mums!
Sen blir det LOST säsong 4 med massor av fanta mango!
Ha det fint allihopa!

21 dagar kvar

Tills Jag, Kim (<3), Mamma och Pappa åker till Italien. Ska bli så himla skönt. Detta betyder också att det är 20 dagar kvar tills jag och kim slutar sommarjobba. för det gör vi dagen innan vi åker, haha. Anyways, tur att vi är på samma jobb!

Är ganska trött och hungrig nu. Nyss kommit hem efter jobbet. Min dag var lite misslyckad, haha. men i slutändan gick det bra ändå, fått några härliga skratt iaf.

Helgen är förtillfället helt oplanerad, får se vad som händer. Får inte lön föräns nästa vecka så just nu är det ganska tomt på kontot.

Hör av mig mer senare.

RSS 2.0