härlig dag.

guud vilket fint väder det har varit idag!

Imorse åkte vi ut till mamma och pappa. Jag tittade hur långt de kommit med nya bygget. kommer bli skitsnyggt när det är färdigt!
Väl där så började pappa och kim fixa i trädgården (klippa gräs,häckar osv) och jag och mamma åkte till mormor.
När vi kom hem till dalaled igen så åkte jag och kim hem.

här hemma började vi plocka undan lite å sådär.. sen kom mamma och pappa hit, även marie andy och freja. Och mamma å pappa bjöd på pizza. NICE. var riktigt gott med lite skräpmat. haha..

Sen åkte alla hem.. det var sjukt nice väder och jag å kim orkade inte sitta inne. (vi är hundvakt och han är lite mesig så man kan inte gå hemmifrån utan han, haha). I alla fall så beslöt vi oss för att återigen åka ut till dalaled.. där kan pricken få springa fritt också. skönt för honom..

Vi började spela lite boll i trädgården. var så himla skönt väder ute. Min mamma är nog bäst i världen på att trilla dock. haha.


Nåja.. nu är vi hemma igen, och frisk luft gör en trött så snart sovdags!


natti.

Jätte härligt gårdag.

Åkte till mogen på kvällen. Där började vi laga mat.. vid lite över 8 kommer Hanna, Pernilla och Lina. Vi satte oss i mogens uterum och käka väääldigt god mat + dricka. spelade lite spel och hade allmänt trevligt..

vid halv tolv tiden kom någon vän till Lina och hämta oss allihopa. Vi blev körda till Ystad.. Vi gick in på soft, där jag faktiskt aldrig varit inne, men där var trevligt. Träffade även min syster där inne :)

Sen gick vi vidare över till bar a bar. för övrigt har jag aldrig varit med om att de INTE kollat ID. men det gjorde dem inte och jag var helt förvånad. haha.

Där blev det mycket dans och skoj hade vi.

Kvällen slutade runt halv tre, då var jag lagom trött och kim kom och hämtade mig, snäll som han är.


(från vänster: Hanna,Lina,Mogen, Pernilla och jag)


mysig shopping eftermiddag

Nyss hemkommen från nova. jag och mogen tog en tur ut dit innan:)

när jag kommer hem och står i trappupp gången hör man naturligtvis hundjäveln skälla . blir så jävla sur. undra hur länge han stått så. Grannarna kommer väl snart och klagar, för han gjorde likadant igår...=/

Nåja.. snart iväg igen. jag ska på fest hos mogen. ska bli trevligt..


åh.!

kan man bli på sämre humör än jag är nu?

igår.

Dagen igår var jätte trevlig. Jag och mogen blev hämtade utanför mig. Mys :) sen bar det in till malmö. Där käkade vi på Mando, gott. Blev planka och god dricka till det.. efter middagen drog lärarna + dany hem.
Jag,Mogen,Fredrik,Sigge å martin gick till lilla torg och tog en cider/efterätt . Mysigt där faktiskt.
Sen efter det bar det hem, väl hemma somna jag i princip direkt..

Idag är det fest hos Mogen. eller ja, tjejmiddag/fest kanske man ska säga. Skulle egentligen varit här, men det gick inte så bra.

Snart blir det Nova lund med mogen, hon ska bara klippa sig färdigt.

här är jaaag.

 

Tvättar för fullt.

Yes, har slängt in lite maskiner nu, så det är i full gång därnere.

Usch, nu började det regna, BLÄ!  vi som ska gå till lilla torg, hoppas det inte är långt ,för jag orkar verkligen inte gå i regn.
Fredrik,Martin och sigge ska iaf hämta upp mig och mogen här hos mig, sen kör vi mot malmö. Nice! Ska väl ta och fixa vid mig snart.


:)

skola strax, nyss varit ute med hunden. (hundvakt åt mamma å pappa i ca 1 månad)

Sarah vill köpa xboxet, Nice!

lite halvskitig känner jag mig, haha. tur jag ska hem sen och fixa vid mig, och tvätta lite kläder!

Nej, det regnar ute..bläää


spelen.

spelen som ingår i xbox360 btw! (plus några extra där vi inte skrivit namn på, haha)

gitar hero 3, world tour och metallica. street fighter 5, farenheit, dark sector, the bourne conspiracy, dead rising, fable 2, fear 2, mirrors edge, shell chock 2, GTA 5, soul calibur 4, legendary, lego batman, lord of the ring conquest, hunting game, condemnd 2, force unleashed, perfect dark, alone in the dark, souldier of fortune - payback, the darkness, chrash of the titans, fifa 08, call of duty - world at war, rockband.

Lite slö.

Trött som fasen, undra varför. huvudvärk också. Har aldrig haft så mycket huvudvärk som jag haft dessa två senaste veckor. vet inte riktigt vad det beror på. kanske omedveten stress nu inför studenten? det är ju trots allt lite jobbigt att inte veta om man kommer in på sitt högskoleprogram eller inte.. Nåja. ont i huvudet har jag i alla fall. Det känns typ som när man är utomlands, och inte har druckit så mycket. lixom helt tom..

Imorgon är det iaf skola, sen hem och fixa vid mig, lovade kim att slänga ihop en korvstroganoff, som han kan värma, så kan han bara koka lite ris till.

Snäll jag är va?;)

Vi i klassen skall som sagt till malmö med Jocke och cenneth. (lärare) och käka på mando steakhouse. Ska bli mycket trevligt. vi ska ses i mlm vid sju snåret, och mogen ringde mig innan och sa att vi fick skjuts :)

Nej, nu kallar sängen. Är dock sugen på att ta med mig datorn in och kolla på ett OTH avsnitt innan jag somnar, men ja.. vi får se..

spotify

Sitter och lägger in musik till min spellista på spotify. spellistan har jag döpt till "STUDENTEN".

Vi ska nämligen koppla in min dator till högtalare och spela musik därifrån. NAJS. lägger in massa gammal musik så alla gäster skall gilla det. riktigt roligt faktiskt. SNART TAR JAG STUDENTEN. wohoo.


imorgon

Imorgon är det lärarmiddag i malmö. på mando steakhouse. GOTT!

Till er som är intresserade..

Vi har sagt 2500 för det. (det är trots allt chippat och typ 30 spel + många hankontroller, gitarr och ja, allt följer med).

Skriv till min mail om det låter najs.

[email protected]

säljer vårt 360.

Vi köpte ps3 för ett tag sen, vilket resulterar i att vi inte längre använder vårt xbox360.

därför säljer vi det,Det är chippat. med följer också 1 gitarr, ca 20-30 spel, 3 trådlösa handkontroller, trådlös nätverksadapter, headset.

hör av er om ni är intresserade!

Tisdag.

Härliga tisdag.
Den var faktiskt riktigt härlig.. tills nu, för vädret är inte lika fint mer. . .

Skoldagen var helt ok, slutade vid 11 sen körde mogen hem mig och jag började plocka undan lite, för att sen börja plugga. mindre kul det, men måste göras. typ sista saken som sker innan skolan slutar, av läxor då alltså.

på torsdag är det lärarmiddag (eller nått). klassen skall till mlm och käka med våra mentorer, så de blir förhoppningsvis kul.
Sen på fredag kväll (blev bestämt idag) ska jag, mogen, lina, pernilla, hanna och kanske emma (?) partaja här. nice. käka gott och sen kanske dra ut. pary här iaf! sen den 10:e (dvs 2 dagar innan studenten) är det fest igen. då nere vid saltsjö baden. GREAT!

Nej, nu kommer kim snart hem.. eller ja, om en timme. men anyways orkar jag inte skriva mer.


Ha det nice!

Söndag

Igår kom ju som sagt ludde,david och daniela hit :) vi satt vid datorerna och spelade och lite så. skoj! vid halv 3 tiden skulle daniela hem, och jag hade lovat att köra henne.

hon bodde väääääldigt långt ute på landet. hahaha. jag tog med mig kim för ville inte köra så sent (var trött). vid 4 var vi tillbaka och då var det bums i säng.

Nu sitter vi här, ludde och david slagga här.

Jag älskar min MAC btw. no more PC, ever again.

Datorkväll.

Nice. Jag, Ludde,Kim,David och daniela. Skoj skoj. Jag älskar mig nya dator. det finns roliga program på den.

Här kommer lite verk, gjort utav photoboot på datorn. Wei

       

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR STÖRRE BILD.

HAHAHA, titta å njut.

stolt ägare.

.. till min nya sötnos!


Macbook! I looove.

soligt värre.

Gud vad fint väder det är ute.. Var nere i stan innan, fikade med sandra och shoppade lite på HM. bland annat en ny bikini.. men ska ha en till, bra att ha två när man är på semester.

Ikväll vet jag inte vad som händer. är ju lediga imorgon, både kim och jag. så ska nog försöka hitta på något skoj.


arg.

Jäkla posten. vad är det för fel på dem?.. Vi väntade paket, och fick dem idag. Det står på postens hemsida att om breven/paketen är för stora lämnas istället en AVI lapp och så får man hämta ut det på närmsta utlämningställe. KANON, om de följt de reglerna. när jag kom hem innan låg två paket på marken, vi vår dörr. Vem som helst kunde ju snott det. Där låg en sak till jobbet, som är kopplat till VÅRT konto!! hade någon snott paketet kunde de använt den och vi hade fått betala.

nä. jävla posten!

Nice.!

Annika smsa mig innan och skrev att vi fick ledigt från svenskan imorgon, så länge vi gjort vårt arbete färdigt.tur för mig att jag hann färdigt då, haha. Nästa vecka ska vi redovisa det. blää! aja, så himla skönt att ta studenten snart. man blir ju ledig från varenda lektion för de inte finns ngt att göra... lite surt att läraren inte berättat föräns till dem idag. om inte annika skrivit hade jag ju gått upp i onödan..

Nåja, ska i alla fall fika med Sandra imorgon så, ska inte sova så länge.. ska städa lite här innan också. Hoppas på fika på espresso!

gott med espresso house.

Jupp, nyss hämtat fika från espresso house. blev take away för jag och kim ska se House på tvn alldeles strax..
Jobbat idag och igår.. helt död alltså. haha. men skönt med pengar.. Imorgon är det Svenska C och jag är precis färdig med mitt arbete, fick blev som de blev.. blir nog bra.. efter det blir det fika med Sandra:) förhoppningsvis på espressohouse för det är mitt favvo place! haha.

nu är det house som gäller!

härlig dag.

Min dag har varit härlig.. sov länge, skulle inte träffa dany föräns vid 12..hade ett litet missöde med min brödrost här hemma innan förstås, men inget jag vill prata om, haha.

efter skolan blev de att städa här hemma, sen laga mat tills kim kom hem. korvröra! (korv,svamp,lök,pasta)!
sen blev det espresso house hela kvällen. MYS. ludde kom oxå in.

nu äre sleepy time.

härligt.

Nu ikväll var vi ju som sagt på "en hipp hipp kväll". Det var sjukt kul, och det var riktigt coolt att få se "tiffany" och "kajjan" IRL.
Mycket skratt och det var en super trevlig show. Riktigt roligt att vi i publiken fick vara med!

hipp hipp

Ikväll skall jag,kim,marie och andreas på Hipp Hipp på Ystadsteater. Ska bli grymt skoj. håller på och fixar mig nu, skall strax ner till dem och käka middag!

Wei, nu åker jag strax!




blä

fyfasen vad jag mår illa. fick en sån äcklig illamåendeattack. kanske spydags? uf fyfan.

Kärlek.

Nyss varit ute en lååång runda. först fikade vi på espresso house. mysig uteservering.
Sen gick vi runt och titta på bilarna, cruising idag ju..

skriver mer sen!


klockan är 3..

spelar fortfarande... Najs som fasen..

spelar..

sitter fortf. och spelar med kim och simon. haha. jag får inte gå och lägga mig för dem..

Blir att sova länge imorgon! vi får säkert sluta kl 9 i skolan imorgon ändå. vi har cenneth, så det är alltid så. känns inte lönt. iaf, klockan är snart 2. haha.

helgen blir lugn. skönt. Jobb på måndag. skola tisdag Jobb på onsdag (kanske) skola tors-fre.
Najs najs.

Nej, tillbaka till spelandet.

fredag... eller?

AH. känns som fredag. skit jobbigt, för det är bara torsdag.. haha..
Simon är här, så vi tre lär väl spela hela natten. Får se om jag orkar ta mig upp imorgon, eller om jag tar lite sovmorgon. haha. jag var ju minsann duktig som följde med på studiebesök, jag brukar oftast stanna hemma från dem, haha..

nej, nu är det pizza!

i dalaled.

Fy attans vad det blåser.. Körde ut till dalaled och kollade om Frejas lek-hus stod kvar.. och det gjorde det.. dock så slog fönsterluckorna + gungorna rätt kraftigt.. körde e65 hit, de va ingen höjdare. vilket busväder..

Så, nu sitter jag här.. väntar på att kimpa ska komma, sen åker vi hem.. imorgon blir en dryg dag.. studiebesök i malmö med skolan tills 15.30. .sen ska man ta sig därifrån. blä.. nåja..

Vi fick iaf gjort det vi skulle. vi träffades vid 10.00 idag och körde runt till olika skolor och satte upp affischer, lite drygt men måste ju göras.

söta.

Visst ser mina muffins smarriga ut?


Muffins.

Mm. bakar choklasmuffins nu. med 70% mörkchoklad-bitar i. yummi. De är strax färdiga, och då ska jag och kim mumsa i oss dem till House på Tv4.


drygt.

Idag var vi på möte med Ungdomenshus ang. vårt projekarbete. så fick planerat en massa. Vilket ledde till att vi fick massa jobb över oss imorgon. BLÖ. ska åka runt som en dåre å sätta upp affischer och sånt mög, och inhandla priser osv.. tråkigt..

Torsdag blir det studiebesök i malmö. hemma vid 5:s palla..

Nåja, skönt att det händer saker om eftermiddagarna iaf, haha.

Nu kom kim hem. Tjoo!

WHII

tvättid. JIPPI..


eller inte.

Just ja!

Bilder från lördags dag, Sövdesjön med Pauline :)





3 bilder från festen sen på kvällen. (det var typ de enda vettiga bilderna som togs,haha).



bättre.

efter en alvedon och en powernap mår jag faktiskt mycket bättre nu! :)

DASSIG.

Blev ingen fika idag. känner mig helt dassig. tror jag håller på å bli förkyld. eller något. har visserligen ingen snuva alls. men Jag svettas som en gris. Hoppas det går över..

Imorgon iaf, är det möte med ungdomenshus ang. vårt projektarbete. Nice. Vi ska lämna affischen vi gjort och lite sånt. kul kul!

Just nu gör jag ingenting. vaknade vid 8 och kunde inte somna om. har tittat på tv sen dess, men jag förflyttade mig ut i vardagsrummet nyss, och tittar på tv här ist. Så himla tråkigt att kolla tv på morgnarna. där går bara reklam skit.

Jag och kim glömde handla igår. så det enda pålägg som finns är ISHAVSRÖRA. (URK). haha. så jag får väl antingen gå ner och handla (typ, orkar inte). eller så får jag äta utan pålägg. men inte heller så himla gott. Kan iofs äta cornflakes. det är gott.

Nej.. nu ska jag titta vidare på tv...

Sovdags.

Snart sovdags.. är trött som tusan.. Imorgon blir det fika med en vän, sen lite städning osv här hemma.

Tisdag skola, sen fika med syster? om hon har tid:)

Onsdag skola och sen ledig.

Torsdag skola sen ledig.

Fredag skola sen HELG IGEN ;)

söndag.

Är trött, och har huvudvärk. mår inte alls bra. Har precis sovit 2 timmar...
Ludde är här och umgås med kim.

igår var vi på fest, jag var dock nykter eftersom jag skulle köra oss hem på natten. Men jag hade trevligt ändå. Vi var hos Simon.. Bilder kommer sen.. om jag orkar..

MYS

Kim är och hämtar ludde, och när de kommer hem ska jag och pauline ha bilen.. Blir picknik vid någon sjö hade vi tänkt oss.. Hon har bakat kaka, gjort varsin laxbulle och jag har gjort pastasallad med fetaost. MUMS.

jag har med kameran, så mååånga foton kommer upp ikv/imorgon.

Fredag

haft en lugn fredag.. Jag och kim körde till Nova och handlade lite sommarkläder. jag fick även ett par nya skor av kim. Gladiatorsandaler. TACK ÄLSK.

Snart ska vi till lund och se bio. State of play heter den..

lite subway blire nog med. haha

RSS 2.0