En vecka sen..

Nu var det typ en vecka sen jag skrev här, eller något ..

Julen har kommit ännu mer till lägenheten, igår var vi nämligen och högg gran med hela familjen, någonstans vid janstorp typ.

Blev en super fin gran till alla. Vår såg så liten ut där den låg på släpet, men när den kom hem var den väldigt stor, haha. Inte så hög kanske, men i omfång. jisses. haha.. Den blev iaf fint pyntad igår kväll. Dock räckte inte glittret och vi hittar inte spiran som skall vara på toppen, men det fixas idag.

Lite av julmaten skall handlas idag (det som har hållbarhet så det räcker över julafton förstås).
Igår var vi på nova lund och skulle hitta ett par skor till kim. De ända paret vi hittade fanns inte i hans strl. ovanligt va?. haha. så himla trist.

Jobb väntar på mig hela veckan, najs med money. Man kan aldrig få för mkt som folk säger.

Nu blir det lite frukost, skall bara få liv i Kim!

slö lördag.

Fy bubblan vad trött jag är.. Gårdagen var rolig.. först kalaset hos mamma som var hur bra som helst. käkade pizza och tårta. GOTTIT. hon fick smink och en bok av mig och kim, och det uppskattade hon =)

runt 00.00 hade jag tråkigt så jag smsade mogen.. Hon var i ystad, lucky me. Så vi åkte runt lite i ystad sen satte vi oss och snacka en jäääkla massa. Härligt! var hemma runt 4, och jag hann inte mer än innanför dörren så ringde mogen, haha. hon ville inte köra bil hem utan att snacka telefon så:)  somnade ganska sent, men kul hade jag i allafall.

Kim sov som en gris när jag kom hem. haha :)

Idag händer inte så mycket. vi sov länge och har faktiskt bara slöat sen vi vakna.. Kim var nyss nere och hyrde harry potter filmen. vi såg den på bios i somras men vi ville se den igen, man har ju glömt vad som hände. Så det blir myskväll med film, julmust och nötter!

Snart ska jag laga middag, om min frysta kassler vill tina någon gång vill säga, haha. annars får jag improvisera av vad som finns hemma!

Jag skriver mer ikväll, eller imorgon. får se=)

ha det fint i alla fall, och trevlig helg!

Helg och mammas födelsedag!

YES! då var det fredag.. skönt med helg. även om jag varit ledig så är det skönt när kim är hemma. Mamma fyller som sagt år idag, så vi ska dit på kalas senare ikväll. käka middag och så. Gott!

La precis in första maskinen med tvätt, så nu är det igång. och tro mig, det behövdes. haha.

Annars blir helgen relativt lugn tror jag.. har inget nämnvärt planerat. Det är väldigt trist väder ute, men när kim kommer hem ska vi promenera ner till HSB kontor. så en liten promenad blir det i alla fall. Skönt med frisk luft.

Nåja, vi hörs senare, har inget kul att skriva nu.

Hemma från stan!

Så ja.. Då kom man nyss hem efter en mysig tur nere istan med kim :) Blev lite shopping och en fika (vår middag) på espresso house. blev en ost&skink toast. Min snälla sambo bjöd ;).

När vi gick in på åhlens så pep larmet som sören. likadant på onoff.. det piper alltid nuförtiden när jag går in eller ut från affärer. men idag löste vi äntligen problemet (som följt mig i flera veckor, haha). där låg ett pytte litet larm i min plånbok. i en fick jag ALDRIG använder. hahaha. så typiskt. Dock så tog dem hela min plånbok och avmagnitiserade säkerligen alla mina kort med. så jäkla dumt. men får ta och kolla upp det.. blir att beställa nya då. drygt.


nu blir det lite tv, hörs sen!

Torsdag eftermiddag.

Goddagens!

Dagen har varit skön. Solen sken minsann i förmiddags så jag tog mig en liten promenad runt området. Det var dock skitkallt, haha.

Har även fixat några julklappar till. Så nu tror jag minsann att vi är så gott som färdiga. vi har en kvar, men vi vet vad vi ska köpa så det är lugnt!

Dagarna går väldigt fort nu tycker jag.. jag väntar på besked från skolan. hoppas jag kommer in.. "i början av december" står det att man ska få svar.. jaha, när fasen är det då? haha..

Strax kommer kim hem, om en timme ungefär. då blir det nog en promenad ner till stan och kika lite. jag behöver lite nya leggings.

hörs sen!

Gammal..

Hittade en väääldigt gammal bild på kimpoo! Den är typ tagen långt innan vi blev tillsammans.
men kolla vilken hårding. HAHA


Snart torsdag!

Då var det onsdag kväll.. Det innebär snart helg igen, haha. Här går det undan! I helgen är det lite mer kalas på gång. Både mamma och morfar fyller år, så dem skall firas!

Nästa helg är det julgranshugge på gång. Då åker hela familjen och hugger varsin gran, mysigt. Har köpt en jäkla massa julgranspynt så vår gran kommer bli skitsnygg, haha.

Det blev inga köttbullar innan. Det fick bli tortellini och köttfärs gratäng i stället. helt ok, kanske inte världens goaste. Men vafasen, äta bör man - annars dör man!

Nu kallar duschen och sedan lite tvkväll.

Lite besviken..

Jominsann, lite besviken blev jag allt när jag fick ett sms från kim där det stod "han sa att du inte behövdes imorgon, och kanske inte på fredag heller". BLÄ!. jag ville jobba. Det var ju ändå bara två dagar sen är det helg igen så.. men jahaja. typiskt.

Förhoppningsvis får jag jobba lite mer nu när julproduktionen kommer igång. då blir det fullrulle.

Idag har jag fått dagen att gå med lite diverse saker.. Packat in lite julklappar, funderat ut vad jag skall köpa till de jag har kvar att handla till, städat lite, Kollat två avsnitt true blood. rensat tvätt osv. Kim kommer strax hem och då ska vi förhoppningsvis ner i stan och fika och handla de sista klapparna. MYS!

När vi kommer hem ska jag laga egna köttbullar. first time, de skall nog gå bra ;). någon som har ett bra recept maybe?
till det blir det ...hmm. Pasta eller mos. inte bestämt mig ännu.

Nu ska jag strax ner till willys och hämta ut ett paket jag fått, jippi!

God...middag!

haha, ja. Klockan är minsann halv ett. Men jag har faktiskt inte sovit ända tills nu. Jag bara käkar frukost nu först. Jag gick minsann upp halv 11. Lagom :)

Jobbigt imorse när klockan ringde. Imorgon är det min tur att stiga upp tidigt. (antar jag). Får se vad chefen säger till kim, om jag skall jobba eller ej. Men jag gissar minsann på att jag skall dit.

Jag måste springa ner i tvättstugan och kolla om där är någon ledig tid, för det hade verkligen behövts. Sen ska jag forsätta käka min frukost och kanske kolla lite på tv eller något..

Hörs sen!

fortfarande 1 december.

Nu är klockan läggdags. i alla fall för Kim. Stackarn skall jobba imorgon. 03.40 ringer klockan. Själv har jag placerat rumpan i sängen och skall kolla på True blood. Ludde fixade hela säsong 2 med svensk text. så najs!

Dagen var nice. Kim fick köpt sin dator och den är sååå fin! samma som min, fast nyare utgåva. han har lekt med den hela kvällen. med ett litet avbrott då mina kära föräldrar kom in om med en kaka! härligt med trevligt sällskap.


nej, nu ska jag kolla lite true blood. natti!

1 december..

Då var det en ny månad.. December.. Min favorit månad faktiskt. Älskar allt som har med Julen att göra.
I helgen julpyntade vi här hemma. Eller ja, jag julpyntade och kim fick sätta upp allt som skulle upp med skruv eller spik, hehe.

Vi var även på kalas. Träffade Ica och Fredrik, Gick på Julskyltning, Såg på bio och var taxi åt min far + co.
Det har varit en händelserik helg. Och både jag och kim är var lediga igår, och idag med. Så det har minsann varit en härlig långhelg. Jobb för Kim imorgon, för mig kanske på torsdag. Ingen aning ännu..

Just nu sitter jag i mitt härligt julpyntade vardagsrum och lyssnar på lite julmusik. mys. Kim är iväg och köper en ny dator. En Mac, precis som min. NAJS!

Syster och Freja kommer upp senare. härligt!


RSS 2.0