hick!

Jäklar vad jag har hickat idag. haham helt sinnes..

Igår kom som sagt cilla hit =D, vi käkade god tacos och massor med gottis! blev en hel del skitsnack och sen hade vi film maraton!

Blev väl en cirka 6 filmer på raken, haha. Typiska tjejfilmer, riktigt nice!.. Kim fick minsann spela dator hela kvällen ;).
Vid 3 satte vi igång kvällens sista film, en skräckis och jag och cilla låg som två packade sillar i soffan under två täcke. haha. sjukt vad man kan skrämma upp sig själv :) vid 05.00 blev det godnatt!

Idag är jag trött som ett as (konstigt?,haha). Har varit hemma hos mamma och pappa och där blev det god middag!


Nu ska jag slänga mig i soffan och hoppas där är något på tv ..


Söndag!

WIEHO. nu kommer snart cilla hit:) ludde också minsann.

Fullt hus med andra ord!


Då håller vi helg.

Härliga fredag! Kim slutar strax och är väl hemma runt 16-16.30.. :) Ingen aning om vad som händer i helgen faktiskt.. Har äntligen hittat min mobilladdare (den har varit borta ett par dagar) så nu lever min mobil igen =).

Idag har jag inte gjort så mycket, ingenting för att vara ärlig.. men något skoj händer nog när kim kommer hem hoppas jag :) <3

Snart åker vi till göteborg.. om 13 dagar för att vara exakt.. Fredagen den 9e:), dock åker vi upp till Cilla,ica och Fredrik redan på torsdagen å sover där.. så åker vi allihopa därifrån på fredag morgonen, och kommer hem på söndag kväll nångång:) ska bli riktigt härligt <3!


trevlig kväll..

Dagen har varit lugn.. Känner mig lite piggare faktiskt.. Mamma och pappa titta upp innan, trevligt. med sig hade dem kakor och en jättefin blomma till mig. TACK! <3.


Nu ikväll har jag annars bara kollat tv och tagit det lugnt. vi var nyss nere och hämtade den sista tvätten. Kim ska snart sova och jag ska joina, är rysligt trött faktiskt..

Imorgon blir det också lugnt, ska hem till mamma och pappa efter kims jobb, de ska ha skjuts hem från ystad och sen blire middag där. GOTTIT.

nej, nu blire att ta lite juice och sen hoppa ner i sängen. gonatt!


godmorgon.

.. Ny vecka.. Dagen börjar med lite tvättning, jippi.. skulle tvättat igår, men kim kollade fel på tiderna och vi hade egentligen tvättid i lördags. haha, klant.. så fick ta en ny tid.


förkylningen är fortfarande kvar, riktigt irriterande ...

TACK.

Nyss hemkommen från Danmarks tivoli.. Mamma och pappa bjöd hela familjen på en heldag där, riktigt trevligt. TACK SÅ JÄTTE MYCKET..

så dagen idag har varit riktigt rolig med massor av god mat osv.

Nu är jag trött och ska nog alldeles strax sova, eller ligga och halvosva till tvn kanske ;P


gonatt.

världens bästa...

... låt.. whitney houston - I look to you.


...och världens bästa pojkvän <3


sjuk..

blä.. har gått och blivit sjuk.. typiskt.. började med halsont igår kväll.. och imorse vaknade jag helt snorig och febrig. riktigt jobbigt.. steg upp 08.00 idag (för alla er som känner mig, då MÅSTE jag vara sjuk för går aldrig upp tidigt annars). haha.

nu ska jag bara vila och ta de lugnt.. vänta på att kim kommer hem så han kan pyssla om mig.

söndag

Jepp, då var helgen över.. och även kims semestervecka.. BLÄ! kommer sakna att ha honom hemma om dagarna... nåja, back to reality.

Helgen har varit kanon! Igår bowlade jag,kim och cilla i höör. vilket var riktgit nice.. vi alla vann faktiskt varsin gång. haha..

Sen på kvällen drog kim hem till ludde och jag och cilla drog ner till bar a bar, riktigt nice!

Nu är det film som gäller, men skriver mer imorgon=)

Början på ett nytt kapitel..

Yes, som rubriken lyder så är det faktiskt så att jag nyligen kommit in i ett nytt kapitel av mitt liv.. Jag har ju slutat skolan! Är jag vuxen nu? Det kan man undra..

Skaffat körkort: Ja
Flyttat hemifrån: Ja
Förhållandestatus: Förlovad
Egen bil: Nej
Jobb: Nej

Ja, där var en liten lista... En del saker där tycker jag passar in till vuxenlivet faktiskt.. Ja, ett jobb hade ju inte skadat dock.. Men jag har ju sökt in till en skola som börjar i Februari.. och den 15 september söker jag ännu en gång in till malmö högskola, och hoppas på att komma in på den linjen jag vill denna gången...

Allting känns så himla bra just nu, Jag har en alldeles underbar lägenhet att bo i, som jag stormtrivs i...Och jag har ju kim, min alldeles perfekta pojkvän/sambo. Ingen är så bra som han! det vågar jag lova ;).

Nu går allting framåt och det känns så himla spännande.. Nu ska jag skapa mig en utbildning som förhoppningsvis kommer ge mig det drömjobb jag önskar. Och vägen dit är minst sagt väldigt rolig.

Jag och kim pratade lite om framtiden innan, och vi båda vill samma sak, och det känns superhäftigt. Att ens andra hälft känner och tycker precis likadant, fyfasen vad jag prickat in bra när jag valde pojkvän alltså, haha.

Att ha stora planer är kul.. Att flytta till en storstad, skaffa fancy jobb, skaffa hund, flytta in i villa... Ja, GUD vad kul det är att tänka på framtiden ibland.. Även om det är ett tag tills man kommer till olika punkten i "mål-listan".


Som sagt, fy vad spännande allt känns just nu :)

mys,

nu är det idol och fika framför tvn.. kakan kommer sen=)






baka, baka..

liten kaka...



Någon som kan lista ut vad det ska bli?

nattinlägg..

Go'kväll alla nattugglor.

Sitter bänkad i soffan, som jag gjort mer eller mindre hela dagen.. jag mår inge vidare. tror flunsan är påväg att ta över min kropp. mina ögon är superkänsliga och rinner i ett. Men alla ska väl ha den jädrans höstflunsan så jag kan likagärna ta den nu så är det överstökat.


Som vanligt går där inte ett skit på tvn såhär dags.. såg IDOL och true blood innan, mina favvisar. Idol är dock bara roligt nu när det är auditions, sen suger det..

Kim har gått och lagt sig, den osociala jäveln. haha. klockan ringer 08.00 imorgon. urk. ska lämna in bilen på lagning. ovanligt va?.. biljävel.

Annars bjuder dagen inte på alltför mycket imorgon. får se hur jag mår, vill in till kockums och åka lite skridskor men ja, som sagt. för tillfället ligger jag och svettas som en gris trots balkongen är öppen och det blåser in.. jobbigt.. kanske ska ta en Ipren?!

Nej.. nu vet jag inte vad jag ska skriva, så jag bjuder på en bild från förra veckan istället..



LAN

nu är idol över, haha. lika roligt varje gång!



Nu är det LAN här hemma, kim och ludde och jag spelar lite wow.. det börjar lukta svett här inne!


jag blir tokig :D


IDOOOL

Mamma berätta nyss att IDOL börjar idag, det hade jag glööömt.

och nu blev kim och jag SÅHÄR galna och glada över detta!


Värmeeeeee

Fy bubblan vad varmt det är ute idag, riktigt skönt.. lite klibbigt dock..

Än sålänge har dagen varit nice.. Sov ut, steg upp och gick ner i stan.. där nere blev det lunch på bon apetit (bakad potatis med skinkröra, MUMS). sen blev det en kaffe (för kim) och en frapino till mig på Espresso house. Gottit.

efter det gick vi upp en sväng till syster och Freja. Myspys.

Nu sitter vi här hemma, ska hämta ludde alldeles strax, han ska va här ikväll, tills imorgon och sedan drar han till skolan härifrån. härligt.

trevlig helg.

Vi hade som sagt fest här hemma igår. det blev hur bra som helst och jag hade super trevligt.





















UNDERBARA FREDAG!

äntligen är du här, härliga fredag. Kim har tagit en veckas semester nu också. så ska bli skönt att bara va hela veckan :D

Snart ska jag ta tåget mot svedala där han möter mig direkt efter jobb och sen kör vi mot IKEA och Nova lund för att handla inför imorgon..

Imorgon ska vi alltså ha lite party här hemma, kommer bli roligt och massor med bilder kommer upp på söndag, I PROMISE..

RSS 2.0