sjuk..

BLÄÄÄ förlåt att jag inte bloggat på länge.. ska bli bättring.

men inte idag, för jag är sjuk. jätteförkyld å febrig och halsont. inte alls kul.. ska typ käka sen bara duscha å sen sova..

usch .

Nåja, snart helg i alla fall. positivt! då ska vi handla det sista till nya köket. spisen inhandlades idag!

Fars dag

Idag är det fars dag! Vilket innebar att jag och kim åkte ut till mamma och pappa. Där blev det god mat och tårta!! Pappa fick Spotify premium och trisslotter av mig :)

Härlig söndag har vi haft i alla fall, och mina tankar går till alla dem som inte har sina kära pappor kvar här i livet.


Ledig dag..

Yes då var snart min lediga dag över, onsdag imorgon! Jobb står på schemat... Idag var jag som sagt och lämnade bilen på volvo, sen bjöd pappa mig,marie och freja på fika på espresso house. Rickard (kusinen) kom också!

Sen åkte jag med pappa hem och umgicks med honom hela dagen. Och när mamma å kim kom från jobb så käka vi tillsammans, och nu är jag och kim hemma. House står på tv schemat ikväll, hehe. Bästa med tisdagar!

Idag fick vi även svar från ludde och macke. Så den 17/7 åker vi alla fyra till italien i 14 dagar. så himla nice! Ska bli riktigt kul och vi kommer ha så himla roligt ihop.

Nu ska jag gå och ta en varm dusch, för det är såå kallt ute och jag är riktigt frusen idag. Ha en trevlig kväll =D

Måndag kväll..

Hejhej.

Då var det Måndag kväll. Dagen har gått skitfort, speciellt efter vi kom hem från jobb... Idag på jobb har jag stått hos kim, haha. tungt värre än fasen ska jag säga er.. Men det gick..

Åkte hem till mamma och pappa efter jobbet och käka massa pepparkakor. GOTTIT. fick även låna deras ena bil, eftersom vår ska in på volvo imorgon och fixa det sista (förhoppningsvis, haha).

Så imorgon kommer pappa hit och hjälper mig! och sedan umgås jag med honom tills kim kommer hem.

Nu har vi nyss käkat, gårdagens rester, helt ok! Ringt alla ställen vi skulle ringa osv.. så nu kan vi slappna av..

Blir nog att kolla lite film =)

Tjo!

Myssöndag.

Idag har vi inte gjort mycket.. slappat och bara varit.. hur skönt som helst!.. Nu står kim i duschen och jag sitter bänkad framför tvn till ensam mamma söker. Tända ljus och ett glas saft är framme. MYSFAKTOR PÅ HÖG NIVÅ.

Innan idag blev det även en god fika framför tvn, såå mysigt!

Mer än så bjuder inte söndagen på!




Goda fikan innan idag <3

Lördag..

Hej Bloggen!

Sitter för tillfället med rumpan placerad i soffan i vardagsrummet.. Kim spelar sitt nya Ps3 spel Uncharted 2. Själv har jag nyss kollat lite tjejfilmer inne i sovrummet. Nice.. Dagen har varit härlig.. Pappa väckte oss imorse och undrade om vi skulle med till bo ohlsson! Dem visste nog att jag och kim var sugna på att köpa lite mer Julsaker, så vi hängde på.. Väl där var där alldeles för mycket folk. kära nån vad det var proppat.. Men vi hittade i alla fall en ljushållare, 8 pack med julgranskulor och en liten 10 kronors tomte. hehe.

Efter det blev det upp om till Öb, och sedan släppte mamma och pappa av oss här hemma.. Vi hann inte mer än att lasta av vår påse sen körde vi till malmö. in på B&W. kim skulle köpa spelet han spelar just nu...

När vi kom hem dröjde det inte länge tills vi körde ut i dalaled och käkade middag. Gott!!

Nu sitter jag som sagt här och tar det lugnt.. är trött och mår faktiskt lite illa.. jobbigt.. Tror jag sätter på en film och somnar till den, så får kim stänga av den när han går och lägger sig, hehe. perfekt så!

Sov gott alla läsare!



<---- Känner mig lika trött och hängig som grisen här. HAHA


RSS 2.0