äntligen:D

JAA. efter HUNDRA år utan internet så är jag äntligen tillbaka.. haha.

Bor numera i Ystad med min underbara Pojkvän Kim :) och vi fick vårt internet OCH hemtelefon idag. wiie

GOD JUL

.. Hoppas ni får en underbar julafton :)

FÖRLÅT

det kommer se konstigt ut på min blogg ett tag. försöker göra nya designer.

...

ja, nästan helt färdiga med packningen.. imorgon tar vi in allt i nya lägenheten. WIE.

usch. jag ska upp 03.00 inatt..börjar jobba 05.00. TYCK SYND OM MIG.

packar.

japp, nu packar jag och kim förfullt. saker överallt:S

Imorgon får vi nycklarna till lägenheten:D

spännande att flytta hemifrån.

bloggdesign.

Någon som vill ha ny?

fyfan...

vad jag är trött.. steg upp 03.00 och började jobba 05.00.. slutade 14.00 var hemma 16.30. DRYGT.

måndag och tisdag blir likadana. FYFASEN.

jag vill äta pizza.

nästa vecka...

... är en bra vecka.

- Kim blir ledig från jobb
- Julafton
- JAG OCH KIM FLYTTAR TILL YSTAD <3
- nyårsafton :)



..Det som suger är att vi ska gå upp vid 03.00 inatt för att börja jobba 05.00 i danmark.. SUG?

Hemma.

Idag har jag varit hemma, SKÖNT. Jag trodde egentligen att jag skulle jobba, men chefen frågade aldrig, ÄNNU SKÖNARE. haha. så idag har jag sovit ut, och det var jätte härligt. Ikväll skall jag på körlektion. 17.30 för att vara exakt. och efter det skall vi in till åhlens och handla lite,tror jag. och efter det antagligen upp till Syster. Om inget annat ska jag dit imorgon..


Nya glasögon.

Yey! hämtade mina nya glasögon idag, å det är såå fina <3

för er som inte ser.

uppdatera?  de flesta ser min nya design, kanske fel på din dator, du som inte ser?

God jul

Vad tycks om min nya design? :) Gooood juuul!

slö.

Hade halka idag, gick bra.. förstår dock inte varför alla säger att det är så himla kul, tyckte det var skittråkigt.

Göteborgstrippen.

Som jag skrev häromdagen så åkte jag och kim till Göteborg igår . Var hur mysigt som helst.. startade tidigt på morgonen, och körde bil i ca 3 timmar..vi fikade på vägen också. Mys. när vi var framme i Göteborg fick vi vänta lite innan Liseberg öppnade. Kallt som tusan var det, men vi hade superkul ändå.. Gick runder inne på liseberg.. Fikade på varm choklad och tomtegröt, guud vad gott det var. Vi åkte lite karuseller och strosade lite bland julbodarna. Helt klart värt hela resan dit. Darin var och gästade stora scenen. haha, vi tittade inte. Istället gick vi in och käkade varsin Entrecoe med klyftpotats.. också himla gott.. Vi hade riktigt mysigt, och dit lär vi åka fler gånger :)


Jag påväg upp till göteborg


Vi båda utanför liseberg ingången


Man kunde åka rensläde


Vi var i spegelhuset

gottegrisen vann ;P


Helgen.

Fredag:
Var hos Optikern och beställde nya glasögon. Åkte in till Ystad och träffade syster och Freja en stund <3, sedan hem igen för att möta kim efter jobbet och åka till Nova Lund. Där handlade vi klart alla julklappar, så nu är det avklarat. skönt som tusan.. Efter Nova lund blev det hemgång. Hemma bytade vi om och åkte in till malmö. ca 23.20 blev vi insläppta på SF bio i malmö för att börja vår lussevaka. (lucia move night). första filmen var Yesman. den var faktiskt skitrolig. Andra filmen var Allt flyter. En svensk film som var riktigt dålig.. vid tredje filmen åkte jag och kim hem, då var vi väldigt trötta..så vi var hemma vid 06.40 lördag morgon (imorse)

Idag:
Ja, vi kom som sagt hem tidigt, eller sent? så vi sov till 14.00.. sen åkte vi in till Biltema. Efter det har vi bara slöat.. jag gör läxor och är sååå himla trött..

Imorgon (söndag)
Jag och älskling åker en tripp till göteborg. Liseberg =) Nice.. skriver om det på måndag!

Torsdag.

Nyss hemkommern från skolan. Det har varit en jäääkligt dryg dag. Har tema vecka i skolan. och idag har vi bara sett film. två übertråkiga dessutom. Den första var en film på DANSKA om jehovas vittne, orka?

Den andra var wall street, från 1987. Seriöst? nej fyfasen.

Imorgon är det oxå massa filmer, men det är frivilligt... Jag pratar nämligen om Lucia Movie Night som jag och kim skall på . Sf ordnar en hel bio natt med 3 filmer start 23:59 och slutar någon gång 07.00 dagen efter. Nice. ska bli riktigt kul.

Nej, nu väntar jag på att kim ska komma hem <3

Nyss hemkommen.

Jag och kim åkte med nya bilen till Blentarp! Där hämtade vi simon och åkte vidare till Ystad. käkade på donken, och sedan åkte vi till banken och satte in pengar (de har sådan insättningsautomat utanför).
Sen åkte vi till sandra och hämtade min väska, saknat den. haha :P och sandra förstås!

Sen till Sjöbo och köpte en loka, för att sedan åka vidare och lämna raggan (simon) i blentarp..

Så nu är vi hemkomna och skall gå och duscha.

Hemma.

Nyss hemkommen. Fått räkningarna från ABC gruppen nu, tror jag betalar allt på en gång, likabra att få det gjort. Är ganska slö. Kim hämtar sin nya bil efter jobb idag, så ikväll blir det av till blentarp hem till simon :) NICE. cruuuisa runder. haha.

Nej, nu ska jag laga kaffe tills mor och far kommer hem!

Ha det fint alla.

Hatar skolan.

Har jag nämnt att jag hatar skolan?. Går upp 06.15 för att åka in till ystad, för att åka ner till skit JOHNBAUER skolan. mög mög mög. när jag väl kommer hit så ska vissa göra prov, omprov. PALLA? jag ska inte göra det för jag har klarat det. å man fick sluta efter provet..så varför är jag här? jag har ingen skola idag alltså. helvete.. å inte kan jag åka hem heller. för jag har körlektion klockan 13.00. FÖRFAN, jag är sur nu. jävligt sur.

Tur att Dany är här inne med mig, så vi kan umgås. för hon har också körlektion, fast klockan 11..men sen är det endå lunch så. .sen ska jag till banken. men endå lixom..orka detta pisse systemet.


flytta hemifrån

Ja, nu har kim köpt lägenhet, så nu flyttar vi snart till Ystad, han och jag <3

Vilken kanon helg!

Helgen har varit kanon!

Fredagen:
Jag och mamma åkte in till malmö (kim skjutsade oss). Vi såg på Mamma Mia musikalen på Malmö arena. Den var såå bra. Riktigt cool upplevelse. och arenan var super fin. Dock satt vi näst längst upp, så det var lite läskigt eftersom där är rejält brant. men annars var det suveränt!
Efter musikalen, som sluta ca 23:45 kom pappa och kim och hämtade oss. när vi var hemma gick vi och la oss ganska direkt.

Igår:
Vi steg upp vid 08.00 ungefär. Åt frukost osv. Åkte in till Ystad och gick på en lägenhetsvisning i  Ystad. Lägenheten var kanon fin, och vi får svar imorgon (måndag) om vi får den eller ej. Hoppas  verkligen på ett JA! Efter visningen åkte vi till Svedala och kim köpte bil.

 IKims bil :)

Vi får hämta den på tisdag eller onsdag!
Senare vid 17.00 tiden åkte jag och kim till blentarp. Hem till simon och lina. Där lagade vi middag och spelade xbox, kvällen avslutades med en skräckfilm. Riktigt trevlig kväll :)

idag:
Vaknade rätt sent.. Sen åkte vi till min morfar på kalas. Grattis! Nu är vi nysshemkomna och ska snart ta ngt att äta.

För att summera helgen: KANON!

Imorgon är det jobb!

En timme.

Om ca en timme åker jag och mamma till Malmö. Ska bli spännande att se Mamma mia på Malmö Arena. Är hemma runt 01.00 igen..

Men vad jag längtar till ALLRA mest är att gå på lägenhetsvisningen imorgon. guuud vad kul det ska bli..

Världens sötaste.

 
Freja var här nyss, hon är sååå söt i sin päls mössa och jacka :)


hundra år sedan.

ja, det var ca 100 år sedan jag tömde min kamera på bilder.. så här lägger jag upp lite blandat.


Freja när hon fyllde 1 år.


Frejas tårta som morfar (pappa) gjort!


Jag och sandra när vi var ute för ett par veckor sen..


Jag och kim när vi var ute med simon och lina (jag ser drogat ut, haha)


Jag när jag var ute med pauline då hon fyllde 18.



Hungrig.

Nyss haft läxförhöret, det gick jätte bra:) hon sa att jag kunde mycket, wiie. Just nu (medan hon förhör en annan grupp) sitter jag och gör ingenting? förstår inte vad vi ska göra "Plugga på till läxan tills nästa tors" amen? hallå. det gör jag dagen innan, och jag har ändå alltid fina betyg. haha. Så just nu väntar jag på att få sluta. dvs 11.15. Sen är det mat. Jag är dödshungrig.

Efter maten 12.15 är det lektion igen. Med Cenneth. Undra vad vi ska göra där. ngt kul får jag hoppas, för just nu känns alla lektioner så jäkla onödiga. Kommer hit för att göra nada?

Nåja. Torsdag idag, sååå skönt. Mamma fyller som sagt år idag så vi ska käka god mat (läs: curry) som JAG tjatat om superlänge. och såklart tårta. OCH kladdkaka (om mamma nu bakar, som hon sa igår;) haha.

Sen är det fredag imorgon, då ska jag och mamma på Mamma Mia konserten på Malmö Arenan. Ska bli kul.


Grattis.

Mor fyller år idag <3 Grattis!

Sitter i skolan, halvt död. Nyss haft redovisning.Gick bra, eller det kändes bra i alla fall. Ska snart ha muntlig läxförhör. Hoppas det går bra..

mög blogg.

Jag har skrivit 3 inlägg under dagen, men har något kommit upp? Nej, jäkla mög blogg.se

RSS 2.0