Hemma efter jobb..

Nyss hemkommen från jobb och fyfasen vad trött jag är alltså.. Sov jätte dåligt inatt (jag är ju van att vara uppe länge). och när klockan ringde 03.30 var jag inte alls vän med den;) haha.. Nåja, upp kom jag, och jobb blev det!

Ska strax in och piffa upp mig lite. Det vankas tjejkväll ikväll. Jag skall hem till Sandra och käka middag, Mums! så jag ska vara där om en timme ungefär, snabba ryck nu!


Skriver mer ikväll! kanske en bild eller två med.

Kommentarer
Postat av: Malin

Ah okej. Men det är tur att man har en bil ändå så att man har chansen att hålla körningen uppe. Än så länge har det inte blivit så mycket körande för min del. Körde upp till halv fyra igår och sedan var det bara hem och iväg igen med familjen för att ut och äta. Idag blev det dock en runda till mina morföräldrar i Sövde, men imorgon blir det mer.



Angående Kreta så ville jag ju helst av allt åka med min pojkvän, Niclas, men han kan varken bli ledig från jobbet eller från skolan så det fungerar inte. Så jag tänkte ju åka helt själv istället. Men samtidigt är jag pappas lilla flicka och det är svårt att "såra" honom och göra honom onödigt orolig. Så det slutade med att jag åker iväg med mina föräldrar en vecka istället. jag betalade halva resan och de bjuder på allt. Jag fick friheten att göra vad jag ville förutom att jag skulle äta med dem på kvällarna så det känns som en bra deal. Jag kommer åtminstone billigt undan. Sen får vi se om det kanske blir att jag åker ensam till hösten/vintern istället. Jag vill ha utmaningar och visa att jag är vuxen nog att klara mig själv.

2010-03-18 @ 19:12:03
URL: http://maulinee.bloggplatsen.se
Postat av: Malin

Glömde att säga att det var Chaniakusten (agia marina eller liknande?) som jag skulle till!

2010-03-18 @ 19:13:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0