Onsdag.

Jahapp, då har halva första semesterveckan gått, och vi har haft fullrulle. Igår och idag har vi tvättat och packat som galningar. haha. Härligt. Städat toaletten (usch) och köket. Just nu är allt en enda röra här i vardagsrummet och även inne i sovrummet, får städa där lite senare..

Kim är just nu och lämnar tillbaka vår tv.. Vi köpte en ny för ca 2 veckor sen och eftersom vi köpte en plasma så brändes text in. typiskt. Nåja, kim pratade med sina vänner på elgiganten och de var snälla och sa att om vi lämnar tillbaka tvn, kan vi få en annan, bättre för samma pris som den vi har. SNÄLLT! det tackar man ju inte nej till..

Jag ska snart ner till stan och träffa mogen. vi har inte setts sen vi tog studenten så en fika är välbehövd. Sen vid 20 möter jag upp kim och vi ska då ner och se harrypotter filmen. GYTT.. den varar väl till ca 23.30, sen vid 03.00 ringer klockan å då är det dags att åka till Sturup :D ska bli sååå härligt med en vecka nere i Kreta. Såg att den stora bloggerskan KENZA oxå ska dit inatt/imorgon.. till exakt samma ställe, platanias.. häftigt . haha :)

Nej, nu ska jag packa och städa lite till innan fikan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0